aan wie had hitler nou een hekel?

ja okee aan joden maar toch ook aan meer groepen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zigeuners, homofielen, communisten.

Hitler had aan iedereen een hekel behalve zijn eigen (Duitse-nazi) ras....

aan de homo's en lesbos. maar ook zigeuners en pedofilen eigenlijk ieder volk waar hij van dacht dat ze beter waren en dus vooral de joden. wand de joden wonnen toed ook best vaak!

Bronnen:
geschiedenis boeken

Aan bovengenoemde groepen, gehandicapten etc. Alleen de ene groep vond hij wel erger dan de andere, zoals joden, homo's en gehandicapten. Alleen de mensen van het Arische ras waren volgens hem goed en overheersend.

Hitler had een hekel aan elk individu dat niet blond was en blauwe ogen had , terwijl hijzelf van het meest donkere ras was, zwart haar, zwarte snor, donkere ogen!

Hitler had (had ik ooit gehoord) een soort lijstje met mensen waar hij een hekel aan had. Joden stonden uiteraard bovenaan, verder stonden homofielen, zigeuners, negers etc. ook erg hoog in zijn 'ranglijst' in principe stond inderdaad alles behalve zijn 'Übermensch' op die lijst.

Hitler was zelf ook deels joods, maar hij had er wel een hekel aan omdat de joden "het brood uit de duitse monden stal" volgens HItler waren de joden "untermenschen" dat betekent dat ze slecht waren, net zo als zigeuners homo's pedofielen negers enzovoort. Maar hij zij ook dat er goede mensen waren "ubermenschen" dat waren de duitsers met BLOND haar en BLAUWE ogen... Eigenlijk best wel grappig dat hitler geen blond haar heeft, en deels joods is en toch de macht krijgt in duitsland.

Het was niet ""okee"" om een hekel aan Joden te hebben. Ook was hij tegen homosexuelen, tegen niet-ariers in het algemeen, tegen zigeuners. Eigenlijk ook tegen vrouwen, want voor het gemak leefde hij met zijn nicht Eva Braun.

Behalve de hier al genoemde groeperingen had Hitler ook plannen de Slavische volkeren op den duur uit te roeien, dus de Russen, Bulgaren, alle Joegoslavische volken, Polen, Tsjechen en Slowaken.

Aan Jehovah's Getuigen. http://www.verzet.org/content/view/239/34/ http://www.kampamersfoort.nl/zhijhv.html

Zigeuners, joden, gehandicapten, vooral geestelijk gehandicapten, alcoholisten, die kregen verplichte castratie, homo's, communisten, en Engelsen.

hitler had allereerst een hekel aan allen die niet als hem dachten deze zaten ook in de kampen vaak als asociaal of politiek gevangene verder natuurlijk de joden, vrijmetselaars, roma, sinti, communisten, sociaaldemocraten, slavische volkeren, homo's, voorstanders van de weimar republiek, jehova's, de mensen de het verdrag van versailles goedkeurden, emigranten, deserteurs, criminelen, mensen die niet wilden werken en rassen schenders (joden met verhoudingen met ariërs) deze link geeft enkele voorbeelden van de emblemen die door enkele van deze groepen werden gedragen in de (concentratie)kampen : http://en.wikipedia.org/wiki/File:German_concentration_camp_chart_of_prisoner_markings.jpg Toegevoegd na 16 minuten: ik was vergeten te vermelden dat hitler nog een hekel had aan geestelijk gehandicapten dit waren de eerste mensen die hij heeft vermoord de ouders kregen dan een brief dat de persoon in kwestie was overleden aan hartfalen dit bleef niet lang geheim en dit progamma werd dus ook na enkele maanden stop gezet Toegevoegd na 1 week: het programma voor de uitroeiing van geestelijk gehandicapten liep overigens onder leiding van dr. Karl Brandt welke tezamen met zijn vrouw zelfmoord pleegde om niet voor een geallieerde rechtbank te hoeven verschijnen het vermoorden van gevangenen en gehandicapten begon pas eind jaren 30 omdat hitler toen pas echt de volledige macht had en zijn plannen kon realiseren

In zijn jonge jaren,toen hij kunstschilder wilde worden werd hij afgewezen door een aantal joodse docenten.Dit heet hij nooit kunnen verwerken en het was waarschijnlijk voor een van de redenen dat hij de joden begon te haten.

Of Hitler persoonlijk echt een hekel aan deze mensen groepen had weet ik niet(klinkt wel logisch). In zijn partij programma liet hij in ieder geval duidelijk merken dat wanneer je niet tot het germaans arische ras behoorde was je per definitie minder waardig. Het waren niet alleen duitsers die tot het germaanse ras behoorde maar ook bijvoorbeeld de nederlanders en de vlamingen. De nazi's hadden wel een strakke hiërarchie zo stonden de Angelsaksische volken hoger op de "ranglijst" dan bijvoorbeeld de slaven. ook de scandinaviërs stonden hoger op de lijst dan bijvoorbeeld arabieren. Onderaan de lijst stonden zoals bekend de Joden, zigeuners, homo's en geestelijk en lichamelijk gehandicapten. De term Uber en Untermenschen is hier voor misbruikt om aan te geven wie het heren ras is en wie het dienende volk is. Dus kortom, Germanen bovenaan alle andere volken stapsgewijs minderwaardig.

volgens verhalen haatte hitler kunstenaars ook ! het was niet echt 'haten', maar hij had geen voorkeur naar kunstenaars in zijn maatschappij, omdat hij in zijn jonge jaren geïnteresseerd was in kunst, maar hij was afgewezen door elke kunstschool waar hij op wou. zijn 'haat' is meer jaloezie geweest.

Hitler had ook een hekel aan negers. Toen de Afro-Amerikaan Jesse Owen op de Olympische spelen op hardlopen won kon hij dat moeilijk verkroppen. Van de andere kant kon hij weer prima overweg met Japanners. Zij waren ook in oorlog met de USA in de tweede wereldoorlog. Hitler heeft hun ook nog geholpen door hun constructietekeningen te sturen van (voor die tijd) geavanceerde jachtvliegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100