waarom is mijn bibliotheek pas geblokkeerd?

Ik snap het niet, ik heb een tijdje niks meer geleend. Vandaag keek ik toevallig even op de site omdat ik een boek wou reserveren voor mijn boekverslag, maar er stond opeens dat mijn pas geblokkeerd was. er stond dat ik misschien een openstaande rekening heb... maar hier is niks van waar, ik keek bij mijn gegevens en mijn enige boete kreeg ik in 2010 die ik allang betaald had van 0,60.

Kan het liggen aan omdat ik sinds een jaar verhuisd ben? want tot daar had ik me pas niet gebruikt.. of is hier een andere reden voor?

Toegevoegd na 40 minuten:
Hier een screen

Toegevoegd na 41 minuten:
Hier een screen

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien ben je van jeugdabonnement overgegaan naar de volwassen prijs, en staat die rekening nog open. Bel ze gewoon even morgen, dan weet je het zeker

zou het kunnen dat je door je verhuizing de rekening voor het abonnement op de bieb bent misgelopen en daardoor het abonnementsgeld niet hebt betaald? het is voor ons natuurlijk totaal giswerk wat nou precies de reden is. bel even met de bieb of ga er langs. pas dan kun je de juiste informatie krijgen.

Waarschijnlijk hebben ze de rekening gestuurd naar het oude huis en heb jij dus de contributie niet betaald of je bent een bepaalde leeftijdsgrens over gegaan en moet je voor het eerst betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100