Wie kent er een goede gratis uitgeverij ???

Ik ben momenteel bezig om een boek te schrijven waarvan het einde al in zicht begint te komen.
Het hele gebeuren zelf financieren gaat niet mogelijk zijn dus ben ik op zoek naar een goede uitgeverij die dat zonder eigen inleg kan publiceren.
Ik heb er al wat gevonden maar natuurlijk lopen de prijzen voor het bijbestellen en natuurlijk de royalties behoorlijk uiteen.
ook werken de meesten online dus wie kan je vertrouwen ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat leuk dat je bezig bent met een boek. Ik heb onlangs mijn eerste boek laten uitgeven door freemusketeers. Ik kan je garanderen dat er 0% kosten voor jou bijzitten! Wel moet je veel zelf doen: redigeren, aangeven hoe je je cover eruit wil hebben zien, samenvatting schrijven, colofongegevens vullen etc. De website is: www.freemusketeers.nl Je boek komt alleen in 1500 online boekenwinkels te liggen, dus niet bij bruna en zo. Heel veel plezier en succes! Toegevoegd na 2 minuten: Het boek is overigens ook te koop bij bol.com. Mijn eigen boek valt hier te zien: http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/10-dates-1-reis-2-verrassingen/1001004007646453/index.html Overigens is de kwaliteit van het boek erg goed, heel stevig papier en zo!

zoals je ziet: www.freemusketeers.nl zelf heb ik inmiddels al twee boeken er uit laten geven achterlijke westerling en oneira, de eerste over een verhuizing van west naar oost nederland met alle intriges en anekdotes en het tweede boek gaat over griekenland, toen en de aanleiding om er te gaan wonen, wederom met intriges en anekdotes (zie ook www.allelletters.nl) veel succes en laat eens weten of het is gelukt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100