Wat zou een stevige manier zijn om mijn dagboek in bij te houden?

Ik houd met mijn vriendin een vriendinnendagboek bij, in een ringband schrijfblok. Het probleem is, dat hij heel snel uit elkaar valt, en snel beschadigd, maar we willen hem juist lang bewaren.
Zijn er meer manieren om ons dagboek in bij te houden, op een stevige manier?
bijv. multomap, kladblok
alvast bedankt, want al ons vele schrijf/tekenwerk begint te vergaan…

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn ook schriften met een harde kaft die je kan gebruiken. Deze heb je in verschillende maten en kleuren. Als het goed is bij de V&D en andere winkels die dit soort gerei verkopen. Als je al bezig bent in de ringband-blok, dan zou je ze ook in een multomap doen om te bewaren, dan heb je niet meer dat de blaadjes los kunnen scheuren. De blaadjes kun je evt. in aparte plastic mapjes doen. (Zie afbeelding in bron). Ja kan ook de blaadjes voorzichtig losmaken en hem laten inbinden (ringband of lijmen) Dit kun je bij een copyshop laten doen bij jou in de buurt.

Bronnen:
http://www.kantoorcentrum.nl/Image/237520T_P.jpg

Misschien kan je de al getekende/geschreven bladzijden in insteekhoesjes (die voor foto's zijn mooi stevig, heb je ook in A4 formaat) in een multomap doen... Dat je wel zo een kladblok houdt maar wanneer deze vol is of uit elkaar dreigt te vallen je de blaadjes in multomap kan doen Leuk idee trouwens

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100