Hoe kan het dat ik een uitgegeven boek niet meer kan verkrijgen?

Het is een boek j.w. Brouwer en het heet"stoken in beeld". Bij de bibliotheek niet te verkrijgen, niet meer na te bestellen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op een gegeven moment kiest de uitgever ervoor om het boek niet te herdrukken omdat de vraag ernaar zodanig is afgenomen dat het niet opweegt tegen de kosten om het boek te drukken. Als de vraag weer toeneemt kan de uitgever overwegen om hem alsnog te herdrukken, of het over te geven naar een.printing on demand drukker, die geen oplages drukt, maar op bestelling het boek drukt.

Omdat het uitverkocht is, en er (nog) geen nieuwe druk is. Mischien proberen bij 2de hands boekwinkels

Het boek kan best uitverkocht zijn. Hier zie je alle informatie over het boek: http://www.vanstockum.nl/boeken/eten-en-drinken-algemeen/nl/stoken-in-beeld-jw-brouwer-9789073978911/ Neem eens contact op met de uitgever. De bibliotheek moet nu eenmaal regelmatig en voortdurend hun bezit aanpassen en vernieuwen, waardoor er boeken uit gaan en boeken bij komen. En uitverochte boeken worden alleen maar herdrukt als er genoeg vraag naar is. Toegevoegd na 2 minuten: Overigens is er wel een film in verschillende delen. http://www.youtube.com/playlist?list=PL9387DBC2AE7DC058

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100