Wie kan mij iets vertellen over 'All the World's Birds'?

Ik ben mijn hele leven al erg geïnteresseerd in de vogelwereld en ik zou graag mijn boekencollectie bekronen met dit boek. Echter zou ik graag eerst willen weten of het geen miskoop word. Ik hoor namelijk veel mensen er over, maar niemand heeft hem ook daadwerkelijk, ook de boekhandels hier in de buurt, hebben geen exemplaren liggen. Is het een boek, waarin veel vogelsoorten, families, ondersoorten..... worden beschreven. Word je snel duidelijk waar de soorten voorkomen? Veel informatie over de soorten? Of is het meer informatie over vogels in het algemeen? Ik heb werkelijk waar geen idee.

Bij voorbaat dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ken wel mensen die het hebben en ik ben jaloers op ze. Het is een prachtig boek met beschrijvingen van heel veel soorten vogels, met schitterende illustraties en als je van vogels kijken en van boeken houdt en je kunt het geld missen, zou ik het zeker aanschaffen. Hier zie je een foto waaruit duidelijk wordt hoe groot het boek is: http://www.vice.com/nl/read/streetpoll-het-verdriet-van-de-boekverkoper (en daar hebben ze 'm dus ook liggen!) Maar de mooiste beschrijving, mèt foto's, is deze: http://10000birds.com/review-of-all-the-worlds-birds-by-george-leclerc-comte-de-buffon.htm

Het boek is de moeite meer dan waard. Vreemd dat u het boek niet ergens kunt inzien. Bijvoorbeeld bij een dierentuin etc. bij u in de buurt. Het boek wordt ook veelvuldig aangeboden op allerlei nationale en internationale websites. De laagste prijs, die ik ontdekt heb, is € 99. Maar mij is niet duidelijk in welke staat dit boek verkeerd. Ik zend u een bol.com weblink mee waarop het boek te koop is : www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/all-the-world-s-birds/1001004006103514/index.html ... voor bedragen ad respectievelijk € 165 en € 229.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100