Waar gaat het boek Vals Spel over en wat gebeurt er op het einde?

ik snap niet precies waar het boek Vals spel over gaat want het is raar geschreven met Vals spel en kan het einde niet vinden op internet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vals spel van mirjam mouse? In dat geval, dat boek gaat over een jongen die gaat backpacken (rond trekken met een rugzak) in spanje dan ontmoet hij een meisje en haar broer en dan begint hij iets te voelen voor het meisje, en dan word hij opgepakt, terwijl hij niks heeft gedaan, en in de gevangenis ontdekt hij hoe het werkelijk zit.

Vals spel gaat over Fin, die in een Spaanse politiecel zit omdat hij verdacht wordt van moord. Hij is in Spanje op vakantie en tijdens het backpacken heeft hij Valerie ontmoet. Ze hebben drie weken samen doorgebracht en hij is verliefd op haar geworden. Valerie spreekt Spaans en hij gaat er vanuit dat zij wel zal zeggen dat hij het niet gedaan kan hebben. Zij komt echter niet opdagen en de politie gelooft hem niet. Langzamerhand kom je er als lezer achter wat er nu precies is gebeurd. Zie ook de bronnen. (Overigens, er zijn meerdere boeken die Vals Spel heten: - Vals Spel door Harlan Coben (2011) - Vals Spel door A. Jennings (2006) - Vals Spel door John Sandford (2003) - Vals Spel door R. Brown en S. Brown (2001) Het ligt er dus een beetje aan of je inderdaad Vals Spel door Mirjam Mous bedoelde...)

Bronnen:
http://educatie-en-school.infonu.nl/samenv...
http://nederlandsa2x.blogspot.com/2011/02/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100