wat is een goeie site waar je je schrijfsels gratis kunt publiceren voor een relatief groot publiek?

Ik ambieer al een tijdje om te gaan schrijven voor openbaar publiek. Maar ik wil natuurlijk wel weten of ik ook daadwerkelijk het talent heb, of wat mensen uberhaupt wel en niet goed vinden aan wat ik schrijf.

Zijn er serieuze sites van redelijk niveau waar je voor een (relatief) groot publiek je schrijfsels online kunt zetten?
Fok.nl valt al zovast af overigens, want dat vind ik echt van niveautje scholieren. No offence voor de fokkers hier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geen site, maar er is een boek waarin alles staat over het vinden van een publiek voor je werk. Het is geschreven door Maaike Molhuysen, Maaike. Het heet: Handboek voor schrijvers / Maaike Molhuysen en Louis Stiller Uitgave: Amsterdam [etc.] : Augustus, cop. 2006. Er staat ook informatie in over publiceren op het web. Uit een recensie van het boek: Honderdduizenden Nederlanders schrijven in hun vrije tijd. Voor wie echt werk wil maken van dat schrijverschap is er sinds 1997 dit handboek dat nu aan zijn vijfde editie toe is. Het is geen gids om beter te leren schrijven, maar wel een wegwijzer voor het hele traject dat je als schrijver kunt afleggen voor je je eigen boek in handen hebt. De auteurs, respectievelijk schrijfcoach en hoofdredacteur van het tijdschrift Club Schrijven, verzamelden talrijke tips, ideeën en praktijkervaringen in hoofdstukken over een groot aantal onderwerpen: van het bepalen van de eigen schrijfdoelen tot tot het deelnemen aan schrijfwedstrijden en van uitgeven in eigen beheer tot de gang van zaken binnen een literaire uitgeverij. Die informatie heeft deels eerder in afzonderlijke artikelen in Club Schrijven gestaan maar is hier overzichtelijk bijeengebracht. Ten opzichte van de voorgaande editie zijn de uitgebreide adressenlijsten vervallen (die worden via een website bijgehouden). Nieuw of uitgebreid is de aandacht voor zaken als POD-drukwerk, schrijfcoaches en publiceren op het web. We voegen ook nog twee internetlinks toe. (td) Toegevoegd na 1 minuut: O, die ene link was al door iemand anders gegeven. Die hoort bij dat boek.

Bronnen:
http://schrijvers.startpagina.nl/

de doodnormale krant, en dan ingezonden stuk? is dat geen optie?... of een column?...

Is het geen idee een eigen site te lanceren en het hier op te plaatsen. Breng dan vervolgens eerst je vrienden, familie, en kennissen op de hoogte en vraag hen of zij hier eens naar willen kijken en aan jou doorgeven wat ze ervan vinden? Als ze het goed vinden, zullen ze het misschien ook wel weer doorgeven aan hun kennissen.

Bij goeie vraag, krijg je gelijk duimpjes of juist niet :)

www.verhalensite.com

Misschien kun je je vraag beter op het forum van deze site stellen. Hoop dat je er wat aan hebt

Bronnen:
http://www.schrijvenonline.org

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100