Boek geschreven

Ik ben 13 jaar en heb een boek geschreven (klinkt miss raar)

ik heb het kennissen laten lezen, ze zeiden allemaal dat ik het naar een uitgever moest brengen, (niet omdat ze mij kennen en aardig willen doen, nee ze menen het)ik vind het wat raar, maar schrijven is echt alles voor me, kheb veel meegemaakt en mijn fantasie is oneindig, ik kom 31 maar ook al in een tijdschrift over schrijven,

is het slim om mijn boek naar een uitgever te brengen?
zo ja, hoe pak ik dat aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet niet waar je woont, maar in Amsterdam is een kinderboekenwinkel, de eigenaresse is Rietje Nivard. Zij heeft elke dinsdagochtend een kinderboekenrubriek op Radio Noord Holland. Die vrouw is zo vreselijk goed en enthousiast, zij weet werkelijk alles van kinder- cq jeugdboeken, zij recenseert ook wekelijks boeken. Als ik jou was zou ik eens contact met haar opnemen. Heb even geen e-mailadres paraat, maar als je googelt op Kinderboekenwinkel, Rozengracht, Amsterdam, vind je het wel. En misschien horen we dan een recensie van jouw boek op RTVNH!

Het beste zoek je een uitgeverij die gespecialiseerd is in het gebied waarover je schrijft. Hieronder een interessante site hierover:

Bronnen:
http://alleskanaltijdbeter.blogspot.com/20...

Ik zou het eerst door je leraar nederlands laten lezen. Hij zal het het beste kunnen beoordelen. Voor de rest hangt het van het verhaal af welke uitgeverij je zou moeten benaderen. Als je het opstuurt zou ik het nu, als je nog jong bent, doen, want dan is de kans op uitgave een stuk groter. Ik vraag me toch af of ze bij uitgeverijen wel alle boeken lezen die binnenkomen.

Ja natuurlijk is het slim, als jij je er goed bij voelt! www.boekscout-yo.nl is een uitgever die boeken van jongeren uitgeeft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100