•Weet iemand van wie de schilder is van deze schilderij? en hoe deze schilderij heet? en uit welke jaar deze schilderij komt?

Schilderij is gesigneerd door G.K. Perlee. Lijkt alsof de signature pas later erop is gezet, is hij de echte schilder? en wie kent hem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen idee, maar waarschijnlijk uit de tijd van Rembrandt. Toegevoegd na 1 minuut: Edit: ik googlede op Rembrandt en zag dit (zie link:) Het is waarschijnlijk wel een Rembrandt.

Bronnen:
http://www.tseadbruinja.nl/galery22.htm

Of G.K. Perlee dat heeft geschilderd is hiervandaan en door niemand te bevestigen. Kan best. In elk geval heeft die dan het schilderij van Rembrandt proberen na te maken. Rembrandt schilderde het origineel. Het stelt Jeremia voor die treurt over de verwoesting van Jeruzalem. (verhaal uit de bijbel) Toegevoegd na 3 minuten: deze link geeft je er een heleboel: http://www.google.nl/images?hl=nl&q=rembrandt%20jeremia&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1259&bih=635 Toegevoegd na 42 minuten: Nog een tipje erbij is misschien ook handig: http://www.goeievraag.nl/vraag/schilderij-taxeren.42085 want ik zou zeggen: als je het werkelijk weten wilt, ga naar iemand die er verstand van heeft.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Jerem...

Perlee is alleen bekend als (draai ) orgel bouwer ,kan nergens een kuntschilder met die naam vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100