Zou dit een toeval kunnen zijn of vooraf gepland werk kunnen zijn?

Mystery of 20 Dollar$. Kan iemand mij hierover iets vertellen? Ik ben er benieuwd naar.
Link naar video
http://m.youtube.com/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DbmF5nVxRLOk&v=bmF5nVxRLOk&gl=NL

Toegevoegd na 16 minuten:
Nieuwe link
http://www.youtube.com/watch?v=bmF5nVxRLOk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk vooraf gepland

Ik geloof niet in conspiracy theoriën. Ik weet niet precies hoe een 20 dollar briefje eruit ziet en of dit dus een echte is, mag je zelf opzoeken op internet ;-). Je kunt wel zien dat er duidelijke vouwen in het briefje zitten. De filmer 'ontdekt' dit niet spontaan in ieder geval.

Ik heb dit een paar jaar geleden voor het eerst gezien. Echt te bizar voor woorden hè? Ik heb geen idee of het gepland of toeval is. Maar wie komt er überhaupt op het idee om ineens een 20 dollar briefje te gaan vouwen? Ik denk dat het gewoon leuk bedacht is achteraf :-).

Toeval. Ik zie eerlijk gezegd meer 'n grote boom in het eerste plaatje, en wat het tweede plaatje met het Pentagon te maken heeft? Geen idee. Zo zijn er ook mensen die zeggen dat het 1-dollarbiljet stampvol symboliek zit en door de Illuminati is ontworpen. Alleen het feit al dat er een piramide met een oog op staat is natuurlijk uitermate verdacht. De eerste president van de VS was namelijk helemaal niet George Washington, maar Adam Weishaupt. De menselijke geest is gek op het zien van samenhangen waar ze niet zijn. Zo kan je alles wel gaan geloven.

Vooral heel erg grappig. Iemand zit met een briefje te spelen, ontdekt dat het ergens op lijkt als je het op een speciale aparte manier opvouwt en hup! Een mystery!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100