weet iemand wie deze schilder heeft gemaakt? en hoe deze schilderij heet? en uit welke jaar deze schilderij komt?

hallo, boven op zolder heb ik deze schilderij gevonden alleen is er 1 probleem er staat niks.... kan iemand mij helpen door mijn vraag te beantwoorden.

dank je wel

mvg

angela

Weet jij het antwoord?

/2500

Die schilder is gemaakt door zijn vader en moeder. Wie dat waren weet ik echter niet. Toegevoegd na 21 minuten: Als het een schilderij is dat bij jou op zolder staat moet je even een betere foto ervan maken. Op deze manier lijkt het nergens op. De lijst lijkt me trouwens ook mooi. Als ik op basis hiervan moet zeggen wat het is, dan zou ik gokken op Wouwerman.

Ik ben bang dat je dan toch even een klein stukje van het doek moet losmaken van de lijst. Vermoedelijk staat de naam/paraaf van de schilder er achter. Er zijn namelijk niet veel schilders die niet ergens een handtekening achterlaten.

Ik zou met dit schilderij naar een expert gaan, die kan je dan metten zeggen wat het waard is. Of ga naar Tussen Kunst en Kitsch, dat tv-programma.

Inderdaad een goed idee om het door een expert te laten beoordelen, kijk in de Gouden Gids voor adressen (vul bij 'wat'kunsthandel in). Een ander mogelijkheid is een beoordeling bij het Rijksbureau voor Kunsthistorische Documentatie, zie onder. (td)

Bronnen:
http://website.rkd.nl/Dienstverlening/Beoo...
http://www.detelefoongids.nl/bedrijven.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100