Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bij welke Nederlandse (web)winkel of Nederlandse verkoper kan ik een poster (of andere afdruk) kopen van deze engelbewaarder?

Op internet vind ik alleen buitenlandse aanbieders.

Picture for question
9 jaar geleden
2.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Antoni
9 jaar geleden
Op de website van jouw link zie ik alleen 12 posters van engelen. Ik zoek specifiek een poster van de engelbewaarder zoals die op de afbeelding bij mijn vraag staat. Die zie ik niet op https://www.posters.nl/catalogsearch/result/?q=engel.
Als poster krijg ik ‘m niet gevonden, maar wel in een andere vorm van afdruk. Namelijk een ansichtkaart, voor € 1,75 te bestellen bij Plimmies. Zie http://www.plimmies.nl/webshop/accessoires/detail/141/ansichtkaart.html
(Lees meer...)
Amadea
9 jaar geleden
Antoni
9 jaar geleden
Dank je wel voor je antwoord! Degene voor wie ik de vraag stel(de), zoekt echter een grotere versie, zoals bijvoorbeeld een poster. Ik hoopte dat dat duidelijk was uit mijn vraag. Wat mij betreft kan je je antwoord overigens nog wel laten staan. Misschien wil ik die ansichtkaart nog wel bestellen bij Plimmies.
Amadea
9 jaar geleden
Alleen in Zweden kan je er een groter formaat van bestellen, te weten 30 bij 40 cm. Zie http://www.prylhyllan.se/product.html?product_id=1533&category_id=164 Gevonden op http://www.fotofinder.com/preview/72BF2F92C5478D1B/?usrtrck=searchresult_link_icon_preview&searchresultid=f3ad9707d8d6ccbfc5a8c5bf37c87b71&start=42&text=guardian%20angel
De afbeelding komt uit Duitsland, uit omstreeks 1890. Als je lid wordt van fotofinder kan je 'm bestellen in het formaat 41.59 cm x 56.09 cm (300dpi).
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Kan dat ook met een plaatje van een schilderij dat ik van internet heb gehaald?
Amadea
9 jaar geleden
Bedoel je dat niet te vragen aan cdegroot?
Je kunt op sites zoals pixum of foto.com zelf een poster laten afdrukken. Als je dan gewoon deze foto instuurt, dan kun je zelf je formaat bepalen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding