Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoelang zit ecoline op je huid?

tijdens tekenen op school had iemand een flesje ecoline niet goed dicht gedaan en toen ik het oppakte kwam er best veel op mijn hand

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
12.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Hangt af van de behandeling. Kan week of twee blijven zitten als je niets anders doet dan gebruikelijk handen wassen/douchen. Kan dezelfde dag als je het behandelt met melk. In laten weken (bv wondgaas in melk dopen en op de huid plakken). Heb je toevallig ossegal in huis, kun je dat hierna opsmeren en wassen.
Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Eerst goed wassen met water en zeep, als dat niet genoeg is, dan met verdund bleekwater (chloor), dan is het er snel af, na een kwartiertje ongeveer. Wel je handen insmeren met handcreme of andere vettige creme omdat chloor je huid enorm uitdroogt.

Toegevoegd na 1 uur:
Als je het niet verwijderd krijgt, of dat niet doet, dan is het niet te zeggen hoelang het duurt voordat de ecoline van je huid is afgesleten. Dat ligt eraan hoe vaak je je handen wast, of je veel ruwe voorwerpen vastpakt, deze versnellen het afslijten van de ecoline ook.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Je handen een ca 10 minuten minuten laten weken in een warm badje met (haar)shampoo, daarna met gewone zeep nog even nawassen en eventueel je handen met een verzorgende creme insmeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding