Hoe wek je een natuurlijke glimlach bij iemand op als je die persoon fotografeerd?

Het gaat om nette mensen in een bedrijf dus geen schuine moppen of gekke opmerkingen dat kan niet bij deze doelgroep.. Ik ben benieuwd of jullie iets weten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dan vraag je of diegene een druif na wilt doen waarop jij zegt ,ho ho niet een hele tros. gegarandeerd succes.

probeer een grapje te maken of doe iets raars en onverwachts net voor je de foto maakt

Zeg gewoon Cheese, en iedereen tovert een glimlach om zijn of haar mond.

Gewoon een praatje maken vanaf het moment dat je je model ziet. Blijf dat doen en maak dan tussendoor grapjes tijdens de shoot. Hou het spontaan anders krijg je nooit een natuurlijke glimlach!

Je kan aan een mooie herinnering denken zodat je min of meer een binnenpretje krijgt. Vaak verschijnt er dan vanzelf een mooie lach op je gezicht.

-Roep bij iemand het boeiendste moment op waar hij zich zo op kan verheugen. Dat verschilt nogal per persoon. -Met een praatje is het voor jou de kunst om vooral bij een onbekende persoon er achter te komen welk onderwerp hem een fors geluksmoment geeft, of alsnog bezorgd. -Of het nu gaat over een onderwerp als; geslaagde transactie, vrouw, meisje, kind, sportmoment, de trouwheid van een politiehond, oppeppende muziekgedeelte, nieuwe mijlpaal en vul zelf maar in. -Vraag dit moment op te roepen als je zegt: Ja... "NU!" -Zeg tevoren dat hij alleen moet reageren bij "NU". Op hetzelfde moment klik je zonder nog een seconde langer te wachten. Knip dit 3 keer. Er zit gegarandeerd een beste bij. -Vergeet daarbij nooit de juiste houding die bij dat gevoel moet passen. Dit hoort ook bij de oefening van de juiste glim. -Steeds vanuit een ontspannen moment het plotseling in een seconde het oproepen van dit gevoel met de natuurlijke houding die er bij hoort is cruciaal voor het slagen van een plaatje waarvan iedereen zal zeggen, "Dat is hem precies!" -Menig fotograaf zal jaloers zij op jouw plaatjes. Tenminste met de juiste instelling van de camera waarover je beschikt en... niet bibberen. Moet lukken! Gr. Cf

nette mensen in het bedrijfsleven weten zichzelf vaak ook beter te presenteren. Dit geldt ook voor de glimlach. Iets wat ze vaak dus al kunnen. Hebben ze op het moment van de shoot veel stress, dan kun je eens vragen wat ze doen zonder het pak aan. Als ze over andere passie gaan praten, worden ze al meer ontspannender. Zoals hierboven ook wordt aangegeven, druk 3x af en zoek de beste uit. Soms is zonder glimlach fotografisch beter. Maar ik weet niet voor wie en wat de opdracht is. Kijk eens naar de foto's van Arnold Newman, die kan erg goed potretteren.

Da's best moeilijk. Want de mond kan wel lachen, maar dan doen de ogen niet mee. Krijg je van die nep-foto's.. Stel een vraag aan die persoon: wat is de gekste vakantie die je ooit hebt meegemaakt? (of in ieder geval iets dat over de mensen zelf gaat). Dan gaan mensen automatisch terugdenken en zie je direct die echte lach op hun gezicht!

De beste manier om mensen op een natuurlijke manier te fotograferen is als zij het niet door hebben. Iemand die geen model is en moet poseren zal altijd een houding aannemen. Dit is heel eenvoudig op te lossen door de camera op een statief te plaatsen met een afstandbediening. Je gaat achter de camera staan om de compositie te maken, maakt een paar foto's. Zodra de persoon denkt dat 'ie klaar is, direct na de foto als jij niet meer in de camera kijkt, druk jij snel op je afstandbediening. De spanning is dan net van het gezicht af en je hebt een natuurlijke foto

Bronnen:
beroepsfotografen

Voorheen zeiden de fotografen : cheese, of ook wel zeg eens : 'pensioen' dan kwam er wel een glimlach. Tegenwoordig niet meer.... Of vertel dit zo?

Ik zeg altijd: "niet zo serieus kijken hoor". Dat werkt bijna altijd.

Zeg gewoon banaan en ze liggen helemaal gevouwen hetbus mijn gelukt sucess

Een scheetzak gebruiken voordat ze gaan zitten, of voordat jij gaat zitten! Toegevoegd na 2 minuten: Of bij de wibra verkoop je van die kleine lachzakjes met een irritante maar aanstekelijke lach!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100