Waarom kookt een ei niet uit als je zout in het kookwater strooit?
Een vraag namens (de kookclub van) mijn vader.... Wat is de oorzaak van bovenstaand feit?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Een vraag namens (de kookclub van) mijn vader.... Wat is de oorzaak van bovenstaand feit?
ook met banketbakkersroom vind ik de bodem al snel zompig worden.
hoe voorkom je dit?
Het zijn bruine bonen uit een pot!
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing