Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.

Nieuwste vragen

hoe weet ik of de (zonnebloem)olie waarin ik gewokt heb TE heet is geworden? (walmpunt bereikt of iets dergelijks)

Ik heb en niet al te volle pan met groenten gewokt in olijfolie, (ah basic), en vroeg me toen af of dat wel zo slim was. Alleen ik wordt niet veel wijzer van internet, want er wordt gepraat over walmpunt en dergelijke, maar ik zou eerlijk gezegd geen idee hebben hoe ik weet wanneer het walmpunt bereikt is. En of ik dus in gevaar ben geweest, of dat ik mijn wokvoedsel nog kan nuttigen.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken

hoelang kan je verse kippensoep in de koelkast bewaren?

Hallo
ik heb zaterdag kippensoep gemaakt, zelf, dus bouillon en alles zelf gemaakt, nu staat het sinds zaterdagavond in de koelkast, heb gisteren 2 koppen genomen, heb de soep niet opnieuw opgewarmt, maar overgegoten in een kleiner pannetje, maar hoelang kan je die soep nog bewaren in de koelkast? Ik wil het vanavond (maandagavond) nog een keer eten namelijk.
mvg

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing