Is een kankergezwel eetbaar?
Ik at gisteravond kippenlevertjes, en aan één van de levertjes leek een kankergezwelletje te zitten. Dit was niet zo, maar toen kwam ik op deze vraag.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik at gisteravond kippenlevertjes, en aan één van de levertjes leek een kankergezwelletje te zitten. Dit was niet zo, maar toen kwam ik op deze vraag.
Ik ben al een tijdje op zoek naar een winkel waar je allemaal van die bakspullen kan kopen, zoals kleurstof voor in cupcakes enz.
Zijn deze winkels er in de omgeving van Joure, Sneek, Leeuwarden, Heereveen, Drachten.? (andere plaatsen zijn ook goed, maar liever niet uit Friesland.)
Gewoon met chocoladerepen of smeltchocola? En wat precies is het verschil?
Bij het bakken van brood en pannenkoeken probeer ik een variatie aan meel te eten, niet alleen tarwe.
Nu bedacht ik dat peulvruchten erg gezond zijn en vroeg me af of ik daar meel van kan malen en gebruiken in pannenkoeken en / of brood. Eventueel gemengd met ander meel.
Ik maak al zelf sojameel en kokosmeel en dat bevalt me goed. Ik las ergens over kikkererwtenmeel, maar weet niet hoe je dat maakt en waar je het in kan gebruiken.
En zou je in principe ook gedroogde bruine of witte bonen kunnen malen tot meel en dan in je brood doen?
kan nergens aan savoiekool komen
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing