kan je royal icing maken met de eivervanger 'no egg' ?
Het eiwitpoeder vervangen door 'no egg'.
Als het mogelijk is moet ik dan de 10 gram eiwitpoeder door dezelfde hoeveelheid 'no egg' vervangen ? Of juist minder/meer 'no egg' gebruiken ?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Het eiwitpoeder vervangen door 'no egg'.
Als het mogelijk is moet ik dan de 10 gram eiwitpoeder door dezelfde hoeveelheid 'no egg' vervangen ? Of juist minder/meer 'no egg' gebruiken ?
Vanavond een heerlijk stuk varkenslende met het woerd er nog aan maken. Ben echter helemaal vergeten Hoelang je het moet braden in de oven (ik had het aan de slager gevraagd maar ben het in de stress vergeten...)
Ik ga binnenkort verhuizen en overstappen van gas naar inductie. Dan kan ik mijn (redelijk dunne) tefal pannen niet meer gebruiken. Pannen met teflon laag gaan er binnenkort uit omdat het materiaal kankerverwekkend is, dus nu zit ik te kijken naar keramische pannen.
Na enig onderzoek zie ik eigenlijk alleen maar positieve berichten (behalve van de goedkope exemplaren en van die tv-merken), maar waar ik me nog zorgen over maak, is of het eten bij het bakken wel knapperig wordt. Bij een gebakken eitje zie ik bijvoorbeeld graag een donkerbruin randje, en niet zo'n bleek eitje.
Kan iemand uit persoonlijke ervaring vertellen of je in een keramische pan wel knapperig kunt bakken?
ik wil een sneeuwpop van chocolademousse maken voor een kerstdinner, maar die wil ik voor het eten maken zodat ik die niet na het eten nog in elkaar hoef te zetten. Dus nu vroeg ik me af of dat figuur mooi blijft als die een paar uur in de koelkast staat en niet inzakt.
Ik heb net Tzaziki gemaakt. Stom genoeg heb ik hier te veel citroensap in gedaan. De enige manier die ik ken om iets minder zuur te maken is suiker/honing toevoegen, maar dit past denk ik niet echt bij Tzatziki!
Is er nog een andere mogelijkheid om het minder zuur te maken?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing