Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.

Nieuwste vragen

Wordt het eten wel lekker knapperig als je bakt in een keramische (koeken)pan?

Ik ga binnenkort verhuizen en overstappen van gas naar inductie. Dan kan ik mijn (redelijk dunne) tefal pannen niet meer gebruiken. Pannen met teflon laag gaan er binnenkort uit omdat het materiaal kankerverwekkend is, dus nu zit ik te kijken naar keramische pannen.

Na enig onderzoek zie ik eigenlijk alleen maar positieve berichten (behalve van de goedkope exemplaren en van die tv-merken), maar waar ik me nog zorgen over maak, is of het eten bij het bakken wel knapperig wordt. Bij een gebakken eitje zie ik bijvoorbeeld graag een donkerbruin randje, en niet zo'n bleek eitje.

Kan iemand uit persoonlijke ervaring vertellen of je in een keramische pan wel knapperig kunt bakken?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing