Hoe houd je geschilde aardappels het beste goed tot de volgende dag?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Op de Haagse markt heb ik een kilo zalm gekocht en heb het in porties in de diepvries bewaard. Vanochtend heb ik een portie in de koelkast gelegd. Tijdens het ontdooiingsproces komt er zalm-vocht vrij. Ik heb begrepen dat dit vocht schadelijk is vanwege bacteriën. Wat is raadzamer, het vocht wassen , of het stukje zalm gewoon direct bakken? Door het wassen komen er weer spetters op de aanrecht wat weer leidt tot meer bacterieverspreiding...
Alvast bedankt!
Ik wil graag een recept van Jamie Oliver maken van zijn site... alleen het is allemaal engels. wat betekend 750 ml organic beef stock? en waar kan ik dat krijgen?
Toegevoegd na 2 minuten:
Kun je bramen bij een normaal muffinrecept doen en is er dan nog iets dat er lekker bij smaakt in datzelfde recept?
Ik heb dit recept gebruikt qua hoeveelheden:
http://www.koopmans.com/mijn-bakboek-verzamel-je-recepten/bakboeken/eeylianne/rozijnen-cupcake/3336/
bloem = speltbloem
boter = kokosolie
suiker = lichte basterd suiker
rozijnen = gewelde gojibessen, cranberries en moerbeien.
ook heb ik nog 2 eetlepels chiazaad toegevoegd.
Wat ik me kan voorstellen omdat het chiazaad als het in aanraking komt met vocht geleiachtig wordt ik misschien de melk had moeten weglaten en de goijbessen niet had moeten wellen. Zou dit kunnen kloppen of hebben jullie nog andere ideeen waarom dit mis is gegaan?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing