Wanneer is wit brood oud genoeg om er wentelteefjes van te maken?
Wie weet wanneer wit brood oud genoeg is om er goede wentelteefjes van te maken? En tot wanneer kan er nog wentelteefjes van maken? Zou dat na 5 dagen ook nog kunnen?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Wie weet wanneer wit brood oud genoeg is om er goede wentelteefjes van te maken? En tot wanneer kan er nog wentelteefjes van maken? Zou dat na 5 dagen ook nog kunnen?
Wij maken wel eens van die verse pizza van de Albert Heijn , alleen wordt de bodem nooit helemaal knapperig en gaar, op het pak staat dat hij 15-20 min in de oven moet, soms ligt hij er wel 35 min of langer in, maar dan nog wordt hij niet hard, weet iemand wat hier de oorzaak van kan zijn en hoe hij dan wel gaar zou worden? Alvast bedankt!
Ik maak vaak zelf lasagna, maar ga morgen voor het eerst ook zelf lasagna bladen maken (heb al een paar keer zelf andere pasta gemaakt). Ik vraag me alleen af Hoelang zelfgemaakte lasagna bladen in de oven moeten om gaar te worden (en op welke temperatuur)? Bij van die kant en klare harde bladen was het altijd 35-40minuten op 180 graden
Als je in de supermarkt voorverpakte aardappelschijfjes koopt staat er op de verpakking dat je ze kunt bakken in een koekenpan of frituren. Koken (in water) staat niet als optie aangegeven. Ik heb het lang geleden ook weleens geprobeerd en het werkte ook niet (ze werden niet zacht, zoals bij gekookte aardappelen). Waarom is dit? Is er een laagje om de schijfjes heen gedaan? En waarvan is dit laagje dan gemaakt?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing