Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke winkel in Amsterdam (liefst Noord) verkoopt verrekijkers?

Poet
2 jaar geleden
De Vogelbescherming geeft deze site (voor het geval je toch via internet wilt bestellen).
https://www.vivara.nl/natuurbeleving/verrekijkers
Ik heb 18 jaar in Noord gewoond maar nooit zo een winkel gezien (is ook wel 30 jaar geleden dat ik daar vandaan verhuiste:)

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Het best kun je naar Ganymedes in Amstelveen gaan, Middeldorpstraat 1, dé winkel voor optische instrumenten. Zie voor meer informatie https://www.ganymedes.nl/informatie-en-advies/verrekijkers-informatie/
(Lees meer...)
Amadea
2 jaar geleden
ronron1212
2 jaar geleden
Is niet bepaald in de buurt van Noord. @Amedea
Bordensteker
2 jaar geleden
Maar Ganymedes is de reis wel ten volle waard. Uitstekend advies!
Ganymedes in Amstelveen is een speciaalzaak.
Voor fysieke winkels met verrekijkers elders ga je in het algemeen naar fotozaken. Maar dan loop je wel een risico dat ze daar niet veel modellen in huis hebben.

Echter cameranu.nl in de Van Woustraat (Amsterdam dus) lijkt blijkens https://www.cameranu.nl/nl/c392/verrekijkers goed gesorteerd.

Of ga naar een outdoorwinkel. Zo is https://www.riendewolf.nl/outdoor/optiek/verrekijkers/ beslist dichtbij met zijn fysieke winkel aan de Papaverweg in Noord.

Op de website van Mediamarkt (zit fysiek op het Buikslotermeerplein) kun je verrekijkers bekijken, maar je ziet dan ook dat de winkel lang niet elk model in de zaak kan tonen. Nee, (“ik ben toch niet gek”) je kunt toch niet alles hebben?
(Lees meer...)
2 jaar geleden
Inekez1
2 jaar geleden
Outdoorwinkels hebben inderdaad ook vaak verrekijkers. Bever heeft vaak diverse modellen, maar niet veel merken. Decathlon heeft ook een aantal verrekijkers in het assortiment, maar die zijn niet in elke fysieke winkel aanwezig.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding