Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik van die hangertjes (waarmee bijv. een hangertje aan een ketting vastzit) kopen?

ik maak zelf sieraden van fimoklei, alleen daarvoor heb ik wel de hangertjes nodig, weet iemand waar deze te koop zijn en hoe duur ze ongeveer zijn?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
656

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Het hangertje is volgens mij nu juist wat je zelf maakt dus mij is niet helemaal duidelijk wat je bedoelt. Kettingen kun je bijv hier http://www.kralenpracht.nl/contents/nl/d90_kralen_draadenketting.html kopen en de ringetjes waar je jouw hangertje aan hangt ook hier: http://www.kralenpracht.nl/contents/nl/d428_kralen_benodigdheden_ringetjes.html

Toegevoegd na 4 minuten:
Bedoel je de oogjes, die kun je hier vinden: http://www.ilonaswebgems.nl/c-255359/sterling-zilveren-oogjes/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
In winkeltjes waar je alles kunt kopen om zelf sieraden te maken, ook kralen enzo. Ik kan niet specifiek een noemen, dat verschilt een beetje per stad denk ik. Ik denk dat die hangertjes niet duurder zijn dan 1 euro, ik heb ooit zelf een ketting gemaakt in zo'n winkeltje en ik herinner dat de sluiting van de ketting 75 cent was, zeer goedkoop dus.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding