Hoeveel is een Hitlerpostzegel waard?

Ik heb een grote postzegelverzameling en daarbij ook een poszegel van het Duitse Rijk. Bovenin staat een 6 en onderin 'deutsches reich. In het midden het gezicht van Hitler. Weet er iemand de waarde ervan en misschien ook wat extra informatie? Hij is al wel bestempeld. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De waarde zal een paar cent zijn. Om historische redenen zijn deze postzegels natuurlijk wel interessant, maar om begrijpelijke redenen, zullen thema- of landen-verzamelaars toch eerder voor Zwitserland of bloemen kiezen. De vraag is dus niet groot, en daarom brengt dit spul ook nauwelijks iets op. Hieronder een link: daar wordt zoiets aangeboden. Als ik het goed begrijp, dan is die advertentie er 2 maanden geleden neergezet en zijn er nog steeds geen biedingen. Dat zegt natuurlijk wel wat. Ook rechts zie je in "bekijk ook", dat de vraagprijs voor deze postzegels niet hoger is dan een paar centen. http://postzegels-munten.marktplaats.nl/postzegels-europa-duitsland/449737946-deutsches-reich-diverse-hitler.html De hele postzegelmarkt is een beetje ingestort. Er zijn veel postzegels, en weinig verzamelaars. En dat heeft tot gevolg dat het allemaal niks meer opbrengt. Postzegels verzamelen moet je doen voor de lol, en zeker niet (meer) voor het geld.

Misschien kan je hem op deze site vinden. Dit is een postzegel catalogus online er staan verschillende postzegels van Hitler op, helaas niet bij alle de waarde en van de waarde die de andere hebben kan je niet op vakantie :)

Bronnen:
http://www.catawiki.nl/catalogus/postzegel...

Dat hangt van de mate van zeldzaamheid af. Er worden complete vellen a 100 stuks te koop aangeboden, dus stel je er niet te veel van voor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100