Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kun je voor een tweede keer ziek worden van Coronavirus als het in het najaar terugkomt?

Ik hoorde net op de buis dat de spaanse griep uitgedoofd was en in ernstiger vorm een half jaar later weer toe heeft geslagen. Kun je als je al ziek bent geweest van Corona weer ziek worden van dat zelfde virus als het later in ernstiger vorm toeslaat? Ik vind dat interessant om te weten en zou best die dingen onder een microscoop willen bekijken. Kan dat ergens?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan nu al twee keer ziek worden. Het Covid 19 virus nu heeft al twee varianten. Een mildere en een agressieve. Als je de ene al had kan je nog steeds de andere krijgen. Blijkbaar zijn er ook al mensen geweest die de twee tegelijk hadden. Het is misschien geen microscoop maar online staan er afbeeldingen. Hopelijk vind je daar wat je zoekt. -- Misschien moet ik mijn zin wat aanpassen. Je kan het nu al twee keer krijgen. Er echt ziek van worden daar zijn we het nog niet over eens. Want idd volgens sommige is het geen tweede keer ziek worden maar gewoon 'weer' ziek worden omdat je nog niet genoeg genezen was.

Toegevoegd op 14 maart 2020 13:28: bron, tekst
Bronnen:
https://www.zorgneticuro.be/nieuws/covid-1...
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/...
https://www.welingelichtekringen.nl/gezond...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100