Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan men een ziekte oplopen door de voorbeeld van hieronder?

Als iemand klaar komt op de buik van een prostitiuee en dan komt later(misschien na 1 uur of misschien wel na 1 dag) de volgende klant. Is het dan mogelijk dat die vokgende klant een ziekte oploopt als hij haar buik likt nadat ze het schoon heeft gemaakt (bijv wassen of vegen)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ten eerste hebben prostituees zeer hoge hygiënevoorschriften, dus is het zeer onwaarschijnlijk dat deze situatie zouden voorkomen. Ook zijn er veel ziekten die helemaal niet via sperma aan iemand anders gegeven kunnen worden. Ook sterven spermacellen als ze eenmaal 'buiten' zijn, zeer snel af, waardoor de.kans na verloop van tijd dteeds minder loopt. Na 1 dag is deze kans sowieso 0. En stel dat dit allemaal niet het geval is en je nog steeds levende spermacellen in je mond krijgt, dan is de kans nog steeds verre van 100% dat je de ziekte uberhaupt krijgt.

De dames die werken in de red light districten, en de thuiswerksters zeker, hebben een zeer hoge standaard van hygiëne. Zij weten dat schoon zijn en houden veel veiliger is, voor alle partijen. Hun badkamertjes zijn professioneel ingericht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een ziekte oploopt, welke dan ook. Misschien een verkoudheidje omdat je te snel uit de kleren bent gegaan terwijl je het nog niet echt warm had. Ik heb het niet over de zogeheten straat/heroïnehoertjes, die kun je beter € 25,—in de hand geven en doorlopen. De zgn overdraagbare Soa genitale wratten zul je er ook niet oplopen.Genitale wratten kunnen geen kwaad, die je op blote voeten van het laminaat krijgt zeker niet. Zij verdwijnen vanzelf, kan wel eventjes duren. Het is wel een Soa (een seksueel overdraagbare aandoening) maar je krijgt er geen HIV van en je gaat er ook niet aan dood. Je kunt er voor naar de huisarts Als genitale wratten zich enorm uitbreiden en groeien heb je al HIV en zijn de wratten moeilijk te behandelen. Maak het niet al te ingewikkeld en blaas de zaak niet op. Als klant heb je ook ogen in je hoofd om te beoordelen of de omgeving fris, helder en schoon is. De madammekes zetten nog eerder de klant buiten de deur of onder de douche als die niet fris is. Zij werken heel hygiënisch, zij kunnen het zich niet veroorloven een ziekte op te lopen of door te geven. Het werk is hun ‘inkomstenbron". Toegevoegd na 54 minuten: Zie ook de allereerste reactie van Ritsuka: Buiten het lichaam sterft sperma snel af

Bronnen:
http://www.genitalewratten.nl/hoe-ontstaan...
https://www.academiebw.nl/upload/files/Pro...
https://www.thuisarts.nl/genitale-wratten/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100