Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik ben vanwege ziekte vaak afwezig van school, maar ik loop met al het huiswerk bij en haal goede cijfers. Moetik blijven zitten of ga ik gewoon over?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je blijft zitten als je resultaten niet goed zijn, maar dat is kennelijk bij jou in orde. Op grond van je resultaten zou je dus gewoon over kunnen gaan. Misschien dat je school nog eisen stelt aan bijvoorbeeld gemiste praktijklessen, maar dat zou je dan moeten navragen.

als het om de (goede) cijfers gaat, dan ga je zeker over! waarom zou je blijven zitten? dat lijkt helemaal niet nodig. heb je al een gesprek op school gehad, want je maakt je nu bang voor niets, misschien. vraag maar gauw een gesprek aan met je schooldecaan, dan weet je het zeker. succes!

Je kunt wel goede resultaten hebben, maar vaak moet je wel een x aantal uur aanwezig zijn. Als je dat niet haalt kan het zijn dat je blijft zitten ondanks je resultaten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100