Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat doet (verborgen) reflux?

Hoi,
ik ben een meisje en ik heb vaak last van: Stinkende adem, de hik, als ik hoest dat er wat maaginhoud meekomt en dat ik vaak een vieze smaak in mijn mond heb.
Ik ben op internet gaan zoeken en ik vond iets over (verborgen) reflux. Maar toen ik daar verder naar ging zoeken vond ik niet echt veel bruikbare informatie. Wel heb ik gelezen dat als je last van reflux hebt sommige mensen ook te weinig glazuur hebben op hun tanden. Ik heb een tandziekte dat ik veel te weinig glazuur heb. Maar misschien komt dat ook wel omdat ik misschien last van reflux heb.... Is er iemand die mij meer over (verborgen) reflux kan vertellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je last hebt van reflux, komt er maaginhoud terug in je slokdarm of in je mond. Je kunt er allerlei vervelende klachten van krijgen. Het is behandelbaar. Als je denkt dat je het hebt, moet je naar je huisarts gaan. Je huisarts kan je er alles over vertellen.

Bronnen:
http://www.maagzuur.net/reflux

Ja inderdaad... het is wel te verhelpen. Het ziet er naar uit dat je maagdarm-kanaal 'uit balans' is om het zo maar eens uit te drukken. Het zuur dat naar boven komt tast het glazuur van je tanden aan, dus ik denk dat dat deel niet nog een aparte aandoening is. Dat je hieraan lijdt kan een genetische oorzaak hebben (- check of er meer familie-leden die direct verwant zijn, last van hebben!) of, wat ik net vermeldde, een imbalans in je maag-darm kanaal. Komt het niet in de familie verder voor dan zou je moeten concluderen dat het geen genetische aandoening is maar een imbalans. De BESTE manier om die balans te herstellen is het gebruik van aloë vera, en dan niet dat water met aloë vera dat je in de supermarkt koopt, maar hoge kwaliteit aloe-vera, boven de 90%. Deze aloë is geheel natuurlijk, kan door IEDEREEN genomen worden en leidt altijd tot verbetering van de balans in het maag-darm stelsel. Omdat het natuurlijk is, heeft het enige tijd nodig, maar je zult zien dat het ook je hele systeem weer netjes in balans brengt. Wil je weten op wat voor manier je het het beste kunt nemen, neem dan even contact met me op. Ik zeg dit allemaal omdat ik je wil helpen, ok? Check de bijgevoegde link en zoek naar het gele kannetje...

Bronnen:
https://www.foreverliving.com/retail/entry...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100