Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

nog steeds erge pijn na galblaasoperatie o.a rugpijn en maagpijn,is dat"normaal"?

overmorgen is het precies 2 weken geleden dat mijn galblaas eruit is gehaald.
Ik had verwacht na een paar dagen wel weer actiever te zijn,maar ik heb zodra ik even loop meteen pijn in mijn middenrug en best hevig ook waardoor ik geen fut heb om te lopen.
Ook heb ik een paar keer hevige maagkrampen gehad en ook een erg beroerd gevoel in mijn maag dat heel soms even weg is.Hierdoor voel ik me erg belabberd en lig alleen maar op de bank wat te surfen op internet.
Is dit normaal en zoja hoelang duurt het gemiddeld voor vooral die rugpijn weggat,lijkt of er iets knel zit,ik had voor de operatie ook vaak pijn in mijn rechterschouderblad nu heviger.

Weet jij het antwoord?

/2500

Na een laparoscopische cholecystectomie kun je meestal na een à twee weken weer aan het werk. Maar na een conventionele operatie kan het herstel langer duren. De vermoeienissen die je thuis te wachten staan na een galblaasverwijdering worden vaak onderschat. Hulp vanuit je directe omgeving is aanbevolen. Geleidelijk aan zul je meer aan kunnen. Maar zware lichamelijke activiteiten kunnen pas na zes weken worden hervat.

Bronnen:
http://www.gezondheid.nl/medische-dossiers...

omdat je gal verwijdert is........moeten andere organen het werk overnemen.....en dat zijn o.a. je nieren. Dat vergt wat tijd.......dus rustig aan met eten ....en gember eten.....in gekonfijte vorm.geeft ook verlichting en blanke vla verzacht ook.......deze klachten gaan steeds minder worden..zeker het zuur van galklachten.......maar zelf uitzoeken waar je op reageert.vet eten blijft oppassen Veel water drinken....spoelen dus...... Sterkte ermee.......heb dit zelf ook ondervonden en gaat echt weg....... Toegevoegd na 12 uur: vergat te vertellen dat je lever nu harder moet werken...als belangrijk orgaan........dus kijk uit met teveel alcohol

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100