Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

warm gevoel in de longen, wat is dat?

ik lag vanmogen op bed en kreeg een warm gevoel in me longen, mijn moeder sprak dat het benauwdheid kon zijn, maar ik denk dat niet, ik slaap met het raam open verwarmig uit dus een zuurstof te kort kan het niet zijn, iemand een idee wat het wel kan zijn? ik heb daar ook last van bij veel inspanning, maar op bed liggen noem ik geen inspanning..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan van alles een beetje zijn. Ik heb het idd ook als ik me benauwd voel of als je ik net een hyperventilatie aanval heb gehad. Ook voel ik die warme longen als ik veel gehoest heb. Dokter vond niets op de foto's en hoorde ook niets. Dus het zal wel normaal zijn.

Het lijkt er op dat je verkouden gaat worden. Het kan zijn dat je wat meer slijm vormt in de bronchiën. Wat je kan doen is stomen. Mocht het zeer gaan doen, kan het zijn dat je bronchitis hebt. Hiervoor moet je even naar de huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100