Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

is er een oplossing voor kanker, en wie heeft het ontdekt?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee er is geen oplossing voor kanker maar je kan het wel voorkomen. (minder vaak verbrandt raken, geen zoetjes eten en minder roken)

Je kunt het niet voorkomen, je kunt wel zo veel mogelijk doen om het te voorkomen. Gezond eten, bewegen enz enz. Maar ook dat is geen garantie. Ken mensen die 95 zijn geworden en nooit ziek zijn geweest en rookten en dronken. Ik ken ook mensen die supergezond leefden en stierven op hun 60e aan kanker.

Er zijn mensen die beweren dat dat er is en daar ook bewijs voor hebben, maar dat de farmaceutische industrie er niet aan wil, omdat dat geen geld oplevert. Het gaat dan om de geneeskundige werking van een op een bepaalde manier gemaakte extract van thc van bepaalde hennepplanten. Toegevoegd na 39 seconden: Rick Simpson heeft dit ontdekt Toegevoegd na 1 minuut: O ja, er valt niet aan te verdienen omdat je geen patent kan leggen op een plant. Toegevoegd na 8 minuten: En weer bedankt voor de min he!! Het is toch waarheid, ik zeg niet dat dit klopt, ik zeg dat er mensen zijn die denken dat dit klopt en voor hetzelfde geld is het waar. Maar dan zou je eerst meer over dit onderwerp moeten lezen, voordat je daar een mening over geeft.

Bronnen:
http://www.bovendien.com/gezondheid/cannab...
http://www.youtube.com/watch?v=0psJhQHk_GI

Kanker is een verzamelnaam voor HEEL veel verschillende ziektes, die gemeen hebben dat er (kwaadaardige) wildgroei van cellen plaatsvindt. Verder verschillen ze als dag en nacht. Sommige sooten kanker kunnen we inmiddels heel goed behandelen en hebben een groot genezingspercentage. Andere kunnen we nog steeds weinig tot niets mee, en hebben enorme sterftecijfers. Ook kunnen we kanker steeds beter 'in toom' houden, waarmee het in sommige gevallen meer en meer een chronische ziekte wordt. Naast het prefentief verwijderen van risico-organen , verwijderen van tumoren (opereren), bestralen en chemotherapie, komen er ook nieuwe behandelmethoden bij zoals stamceltherapie en over een poosje wellicht, hopelijk, vermoedelijk, gentherapie. Dat is allemaal niet de ontdekking van één man, maar een langzaam voortschrijdend proces in de medische wetenschap, waar heel veel mensen al heel lang heel veel onderzoek naar doen. Maar er komt nooit, NOOIT, één methode / pilletje / therapie waarmee je altijd alle gevallen van kanker kunt genezen. Daarvoor zijn de aandoeningen te verschillend.

Er is geen oplossing voor kanker, gezond leven zoals bv niet roken geen vet etc, dat zijn fabels, het blijkt iets te zijn in onze genen en iedereen heeft het en bij de 1 ontwikkeld het zich wel en bij de ander niet, waar het aan ligt dat het zich bij de 1 ontwikkeld en bij de ander niet dat is nog een groot mysterie, bij mensen die blowen als ze kanker hebben is er bewijs dat de kanker afneemt(helemaal bij borstkanker).. http://nufilmkijken.nl/what-if-cannabis-cured-cancer-2010

er is een virus dat alleen kanker cellen besmet (gemuteerd virus) die zegt dat tegen kankercellen "besmet meer met mijn virus!" dan knapt de kankercel en verspreid het virus over kankercellen en zo maar door, dit is alleen nog niet helemaal onwikkeld maar over een jaar of 20..

Bronnen:
scheikunde

Er is nu nog niet echt een oplossing waarmee je zeker kunt zijn dat je geen kanker zult krijgen of waarmee je er zeker van kunt zijn dat het altijd weer zal genezen. Wel is het mogelijk de kans op kanker zo klein mogelijk te houden. Zo is het erg bekend dat roken en alcohol drinken kanker veroorzaakt. Door vis te eten verlaag je de kans op kanker juist weer. Op deze pagina staan nog meer tips hoe je kanker kunt voorkomen: http://www.leerwiki.nl/Hoe_kan_je_kanker_zo_goed_mogelijk_voorkomen

Bronnen:
http://www.leerwiki.nl/Hoe_kan_je_kanker_z...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100