Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is die jeuk?

Ik heb de laatste tijd een soort jeuk achterin mijn oren en achterin mijn keel als ik slik. Ik moet mijn neus ook altijd snuiten de laatste tijd. Wat is dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik krijg ook altijd jeuk tussen mijn oren en keel(ergens in die buurt). Vaak ook nog rond het gehemelte. Bij mij gaat het vaak dan om een beginnende verkoudheid. Dat zou bij jou ook het geval kunnen zijn. Verder heb je natuurlijk nog de mogelijkheid dat je last van hooikoorts hebt zoals hierboven al is gezegd. Aangezien je er al een langere tijd last van hebt zou ik je aanraden naar de dokter te stappen. Oja nog een tip. Krijg je de jeuk niet weg dan kun je een vinger in je oor doen en een grrr geluid maken(beetje achter in de keel zodat er trillingen ontstaan). Tijdens het maken van dit geluid moet je je vinger in het oor heen en weer bewegen(niet van buiten naar binnen, maar een beetje een draaiende beweging). Het ziet er raar uit maar het helpt bij mij wel:D

ik denk dat je verkouden (aan worden bent) of is. Keel Neus Oren staan allemaal met elkaar in verbinding dus t zal daar wel mee te maken hebben. Koop anders oordruppels of ga even langs de huisarts!

Het lijkt op een allergische reaktie. Ga naar de huisarts om je te laten testen.

vooral in deze tijd, lijkt het op hooikoorts. Heb hier laatste tijd ook meer last van.

Het lijkt inderdaad erg op hooikoorts. Als je appels eet kun je deze reactie ook krijgen.

Het is tijd van de hooiekoorts..

Ik raad je aan om naar de huisarts te gaan. Dit kunnen gewone kleine kwalen zijn of zelfs zeer ernstige kwalen. Dus kan je alleen goede raad geven om naar de huisarts te gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100