Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Oorontstking hoe kommje van de pijn af

Ik heb al 3 dagen ooronsteking en wordt 's nachts vaak wakker van de pijn. Ik heb dan moeite weer in slaap te komen. Asperientjes willen ook niet echt helpen. Hoe kom ik snel van de pijn af om weer te kunnen slapen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga morgen gelijk naar de huisarts. Je zou druppels kunnen krijgen of een kuurtje. Een ontsteking wordt meestal verholpen met een antibiotica kuur en hoe sneller je deze krijgt hoe sneller je van de pijn af bent (meestal al na 1 of 2 dagen je kuur gebruiken). Toegevoegd na 1 minuut: In de bron alles over oorontsteking

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekte...

Maar m'n beste toch, oorontsteking is een uitstekende reden om naar de dokter te gaan. Zelfs in het weekend mag je hiervoor naar de dokter gaan. Blijf er alsjeblieft niet mee lopen, het kan nare schade opleveren. Toegevoegd na 1 minuut: O ja, tot je die dokter ziet: je mag per dag vier keer twee paracetamol. Dus hooguit acht per dag. Dat zou een beetje moeten schelen. Maar ga alsjeblieft naar de dokter. Met een kuurtje (als het echt oorontsteking is) ben je zo weer boven jan.

Een druppel slaolie verzacht, zodat je gemakkelijker weer inslaapt. Een watje er op voorkomt dat je hoofdkussen nat en vet wordt.

Nou nou 3 dagen loop je er al mee rond?? Ik heb het een jaar of 4 terug ook gehad, meteen mee naar de dokter gegaan, een paar druppels gekregen en alles was weer goed.. Kortom, met pijnstillers kan je niet alles oplossen.

Mijn dokter is er erg tegen voor vanalles en nogwat antibiotica voor te schrijven en zegt dat je gerust een paar druppels olie in je oor kunt doen. Hij vindt dat beter.

ga naar je huisarts!!!!! je kunt ook druppeltjes nemen, die werken rustgevend en verminderen de pijn. je kunt er ook lekkerder door slapen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100