Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Weten jullie een goede hartdokter?

Ik heb hart problemen maar vertrouw de dokter niet zo goed, hij laat weinig interesse zien , weten jullie een goede hartdokter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben al bijna 30 jaar kind aan huis in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Daar hebben ze een hele goede afdeling Cardiologie. Mijn cardioloog is zelfs wat té serieus en is 1 van de oprichters van CONCOR (www.concor.net). Misschien een optie om daar eens te gaan kijken?

Hier is een hele lijst van cardiologen, inclusief beoordelingen: http://www.zoekdokter.nl/artsen?specialisme=Cardioloog Toegevoegd na 6 minuten: Om de beoordelingen te zien ga met je muis op de naam van de cardioloog staan of klik erop.

Uit eigen ervaring: Dr. Schreur uit veldhoven, MMC.

Doker Bracke uit het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Een hele kundige vriendelijke man. Zelden een arts meegemaakt die echt betrokken is bij jou als persoontje en nog humor heeft bovendien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100