Wat is dit?

http://img832.imageshack.us/img832/566/20101027072248.jpg


Ik denk zelf aan een koortslip; maar aangezien ik ze normaal alleen òp m'n lip(rand) heb, en het normaal gesproken geen bolletjes zijn maar een soort wondje, vraag ik mij af of dit wel een koortslip is..

Toegevoegd na 13 minuten:
*Voor de mensen die denken dat het om de piercing gaat; nee, iets beter kijken; links kan je een aantal.. 'blaasjes' zien.. Dáár gaat het om*

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is een piercing! Toegevoegd na 2 minuten: En die andere plek (die ik nog niet had gezien ;)) is een koortslip!! Deze kan ook onder of boven de lip zitten. Aan de blaasjes te zien is het nog 'vers'.

Dit lijkt mij een klassiek voorbeeld van Krentenbaard. Ga naar de dokter voor een penicilinezalfje en het is over een week over. Pas op, want het is besmettelijk en je besmet jezelf door er aan te pulken en vervolgens met je handen ergens anders aan te zitten.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/krentenbaar...

het lijkt sterk op gordelroos

Het zou zoals stippel al eerder aangeeft inderdaad ook om krentenbaard kunnen gaan. (begin stadium) Daarbij krijg je groepjes blaasjes die uiteindelijk open gaan. Hoewel dit meestal bij kleine kinderen voorkomt. Ik zou toch even naar de huisarts gaan ook al lijkt het niets ernstigs, je moet maar eens naar foto's van een uitgebreide variant van krentenbaard kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100