waarom is de ene fotogeniek en staat de ander altijd even beroerd op een foto

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat het in je genen zit, dat je zo geboren bent en dat God het zo heeft bepaalt.

Als je bang bent om beroerd op een foto te komen staan, dan kan het best zijn dat je jezelf helemaal gaat opfokken, en er uiteindelijk ook niet mooi op komt te staan. Een fotogeniek iemand vind het juist leuk om op de foto te komen, en heeft er op die manier ook plezier in. Ook kan het komen omdat je jezelf niet zo mooi op de foto vind staan, maar iemand anders vindt de foto wel weer mooi.

De mensen met een prettige uitstraling, staan eigenlijk altijd goed op de foto.... de mensen die het zelf moeilijk hebben, staan zelden goed er op ;-)

Fotogeniek kun je niet worden.Je bent het of je bent het niet. Heel simpel. Het heeft vooral te maken met de symmetrie van je gezicht en lichaam. Ook de grote van je ogen speelt een belangrijke rol en ze moeten niet te dicht bij elkaar staan. De juiste verhoudingen zijn dus erg belangrijk. Zelfs het testosteron gehalte in je lichaam schijnt een belangrijke rol te spelen. Het mag niet te hoog zijn maar vraag me vooral niet waarom. Fotogeniek zijn heeft ook te maken met zelfverzekerdheid en een goede uitstraling. Je hoeft ook niet perse heel erg mooi te zijn om fotogeniek te zijn. Soms duikt er wel eens een foto van een beroemd fotomodel op zonder make up en dan blijkt het model toch een stuk minder mooi te zijn. Maar ze heeft wel een symmetrisch gezicht en een grote dosis zelfvertrouwen en uitstraling en dat kan een mens ook aantrekkelijk maken. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe de foto gemaakt is. Van de zijkant kun je er vaak belabberd uit zien, zelfs een fotomodel. Er zijn wel tips om wat mooier op een foto te verschijnen en daar maken modellen en filmsterren dankbaar gebruik van.

Bronnen:
http://www.leerwiki.nl/Hoe_word_je_foto_geniek

Ook als je niet fotogeniek bent, kan een goede fotograaf het verschil maken en het beste uit je boven halen.

Hier kun je wat tips vinden om beter op de foto te staan: http://www.youtube.com/watch?v=9PSOSNqHgwA Het is allemaal een beetje overdreven gedaan, maar ze geven wel goede tips. Het heeft vooral met houding en zelfvertrouwen te maken. Dat straal je uit, en dat ziet er goed uit op de foto. Schouders naar achteren, borst vooruit en buik intrekken, dat maakt al een heel verschil op de foto.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100