hoe vind ik een naam en achternaam of adres achter een 06 nr? wie kan me helpen discreet gaarne

Weet jij het antwoord?

/2500

Kan niet, in tegenstelling tot vaste telefoonnummers horen 06-nummers niet tot een bepaald adres. Wel tot een persoon, maar dat valt niet te achterhalen.

Je kunt twee dingen doen. Je kunt proberen of je het nummer op Internet vindt. Misschien heeft die persoon zijn nummer ooit ergens op Internet ingevuld... Je kunt ook op je eigen telefoon nummerherkenning uitzetten, naar het 06-nummer bellen, en luisteren hoe die persoon opneemt. Als dat niet werkt doordat die persoon zijn naam niet zegt, kun je het volgende doen. Neem twee telefoons en zet op allebei nummerherkenning uit. Bel vanaf beide telefoons het betreffende 06-nummer, maar zorg dat er net een paar seconden tussen zitten. De eerste telefoon waarmee je belt zal ervoor zorgen dat dat mobieltje overgaat. Of de eigenaar wel of niet opneemt, maakt niet uit: de tweede telefoon waarmee je belt zal op de voicemail terechtkomen. Er is een kans dat de eigenaar op zijn voicemail wél zijn naam heeft ingesproken. Het adres heb je dan nog niet, maar voor de naam maak je zo een goede kans.

Tegenwoordig kun je via je eigen voicemail ook rechtstreeks naar iemand anders zijn voicemail gaan zonder dat diegene dan in gesprek moet zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100