kunnen mensen op commando verliefd naar iemand kijken,, als ze dat niet zijn ?

Toegevoegd na 3 minuten:
en dan heb ik het niet zozeer over acteurs, Maar gewoon doorsnee mensen die bijvoorbeeld bij je op school zitten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Alleen goede acteurs kunnen dat.

Volgens mij is dat niet zo moeilijk. Het is net zo moeilijk als verdrietig kijken of blij als je niet blij bent. Iemand die die gevoelens al eens gehad heeft kan ze nadoen. Je hebt dat trouwens wel te maken met of een puberaal persoon of gewoon een treiteraar. Verliefd kijken terwijl je het niet bent is mensen bewust op het verkeerde been zetten en spelen met gevoelens. Dat noemen we nou niet aardige mensen.

Je hoeft alleen maar rustig te kijken. Dat kan bijna iedereen. Maar weinigen zullen dat doen, natuurlijk. Tenzij je van misleiding houdt. Gelukkig zijn dat er niet veel in dezen.

Ja, dat kunnen en doen heel veel mensen. Sommige misschien zelfs zonder dat ze het zelf door hebben ook nog!

ja sommige mensen kunnen dat vrij eenvoudig en heel geloofwaardig er zijn ook figuren die daarvan veelvuldig gebruik van maken

Uit persoonlijke ervaring, Ja. Ikzelf kan het erg Goed, naar mijn idee vooral omdat ik in iedereen iets moois en leuks wie altijd. Iedereen is leuk, maar sommige meer. Als je zo denkt, kan je dus altijd naar iemand kijken alsof je hem / haar leuk vind. Oftewel verliefd kijken

Tuurlijk. Dat heet flirten.

Je kan niet verliefd kijken, je bent verliefd. Sommige mensen trekken rare bekken en denken dan dat ze verliefd kijken. Ik vind het vaak vreemde grimassen.

Ik denk van wel. Alles heeft te maken met waar in de hersenen dit ontstaat. Van de glimlach is geweten dat het zijn oorsprong heeft in de hersenstam en daarvan is gebleken dat het niet geloofwaardig op commando kan gedaan worden. Verliefdheid lijkt me een zuiver emotioneel gebeuren en zou zich dus eerder in de buitenlaag van de hersenen situeren. En mogelijk dus op commando gefaket kunnen worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100