Hoe krijg je kauwgom uit je haar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bevriezen en dan losbreken. Je hebt van die spuitbussen die kauwgom in een keer bevriezen, maar ik vermoed dat je die niet in huis hebt. Een schaar kan ook uitkomst bieden. Een andere manier zie ik niet.

op elk ander materiaal zou ik zeggen; invriezen...maar met haar is dat wat moeilijk. Ik zou mijn haar lang weken en onder water voorzichtig van elkaar los maken

Helaas vaak alleen met een schaar. Je haren in de vriezer stoppen wil ook wel eens helpen, maar dat is wat lastig. Omdat kauwgom verbrokkeld als je het laat bevriezen kan je het er namelijk heel makkelijk uit krijgen.

Bah! Ik wil niet weten hoe het er in gekomen is! Voor kleding gebruik ik altijd wasbenzine, maar om dat in je haar te doen. Ook bevriezen werkt voor kleding goed, maar ook dat is lastig om met je haar te doen...

Als je kauwgom uit je haar wilt verwijderen, doe je dit heel makkelijk door de kauwgom met pindakaas in te smeren, dit wordt daardoor zacht, en is er zo uit te kammen. Babyolie werkt ook trouwens.

Bronnen:
http://lmgtfy.com/?q=kauwgom+uit+haar

Bevriezen en met hamer kapotslaan...

Met pindakaas. Toegevoegd op 13-05-2009 16:59:29 Of sla-olie of olijfolie.

terpetine is het mij mee gelukt, een klasgenootje van mij had het expres erin gewreven. haar voor haar kan je het ook doen, en als het ergens achterop verstop zou zitten gewoon met een schaar. x

met iets van vet of boter inwrijven... daar krijg je de kauwgum mee los, daarna is het wel weer lastig om de vettigheid weg te krijgen, maar niet ondoenlijk de tip van bevriezen heb ik wel eens geprobeerd door een zakje met ijsklontjes om het haar te doen.. de kauwgum werd hard zodat ik hem goed kon breken, maar helaas braken de haren ook af...het zelfde resultaat als de boel er gewoon uitknippen.... en veel meer werk en grotere teleurstelling.. :-(

Ik heb 't niet geprobeerd, maar als ik chocolade tegelijk met kauwgum eet, lost de kauwgum op (zeer merkwaardig). Dus misschien kan je 't 'uitwassen' met chocopasta of gesmolten chocolade? Toegevoegd op 14-05-2009 17:29:41 Of misschien kan je 't er iemand uit laten eten/kauwen.

Een dik vloeipapier nemen, onder de kauwgom leggen en dan heel even met een strijkijzer er over. Dit deed ik vroeger met kaarsvet en het hielp. voorzichtigheid geboden altijd.

De laatste keer dat mij dat om een nog onverklaarbare manier gebeurde had de kapper uiteindelijk twee opties... Optie 1) kort... optie 2) nog korter... Daar ging dus 70 cm, waar ik 10 jaar mee bezig was geweest... Moet wel zeggen dat het me achteraf prima bevalt dat korte. Lekker makkelijk met douche en je word 's ochtends niet wakker met een hap haar in je mond...

Afknippen!!!

ik heb gehoord pindakaas maar het lijkt me niet fijn om met pindakaas en kauwgum in je hyaar te lopen als het niet werkt.

herkauwen

Ik heb gehoord dat het met pindakaas werkt, maarja ik weet dat niet zeker want ik heb nog nooit kauwgom in m'n haar gehad..

Schaar werkt in ieder geval 100% zeker.

Door er pindakaas in te smeren

De enigste methode (volgens mij) is terpentine of wasbenzine. Niet kammen maar een bak met terpentine of wasbenzine klaarzetten en het haar laten weken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100