is er een manier om toch medicinale weed voorgeschreven te krijgen als je huisarts je niet wil helpen?

chronisch slaap tekort tot slapeloos al van kinds af aan. slaappillen mag je alleen tijdelijk vanwege de verslavende werking. ik blow nu ook al als slaapmiddel maar medicinale weed is sterker.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij ter beschikking staande gegevens is de medicinale sort juist zwakker. Misschien kun je overstappen naar een antroposofische arts, die kan je een verklaring geven dat je bij de shop 50% korting krijgt op hun gewone voorraad en das wel goed spul. Eventueel kun je dat doen i.c.m een veporasor die de werkzame stof van de rest kan scheiden. Thc mediweet 6 tot 12 % conventionele tot wel 24%.

medicinale weed krijg je meestal alleen bij bijvoorbeeld m.s. je za toch een andere weg moeten bewandelen.

als je huisarts het je niet voorschrijft kan je psygiater als je die hebt het je evt voorschrijven. Ook kan je een alternatief zoeken, kruiden bijv. Er zit altijd wel een kruid tussen die niet verslavend is en goed zorgt dat je kan slapen in dit geval.

Als je niet medicinale weed kunt komen is misschien een goed natuurlijk middel een optie voor jouw. doordat deze geen bijwerkingen hebben is het niet verslavend en mag je ze ook langdurig nemen. Beter is natuurlijk om de oorzaak van je slaapprobleem aan te pakken, maar zo makkelijk ligt het bij jou niet zo te lezen!! veel sterkte!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100