Waarom bedekken mannen hun tepels niet als ze gaan zwemmen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat ze dan een bikini aan moeten en dat vinden mannen niet zo grappig ;)

Bij mannen is er niet zoveel te zien. Bij vrouwen wel toch. En vrouwen zien graag een mannen borst

Omdat ik het zo fijn vind na een volledig naakte torso te kijken (mits binnen normale proporties...).

Omdat ze niet in de weg zitten. Oorspronkelijk zijn mensen plekken gaan bedekken die in de weg konden zitten, zoals het mannelijk geslachtsdeel bij het jagen. Tepels van een man zitten niet in de weg en daarom heeft er ook nooit iemand aan gedacht ze te bedekken.

Omdat er bij mannen geen taboe op ligt ze in het openbaar te tonen bij de meeste vrouwen wel. In sommige andere landen geldt dit taboe voor vrouwen ook niet. In andere landen of in bepaalde kringen of genootschappen kan het weer zo zijn dat niemand zijn borstkast/ borsten toont.

Omdat de vrouwen ook iets willen zien!

omdat je anders uitgescholden wordt voor travenstiet mischien.

Omdat de tepels van mannen niet bekend staan(stonden) als lustopwekkend. dat kan van vrouwenborsten niet gezegd worden. Maar de eerste mannenbadpakken bedekten wel de tepels hoor, weet niet wanneer dat afgeschaft is. Maar een revolutie in de mode zal het wel geweest zijn

omdat vele vrouwen zich niet schamen om hun borsten maar meer vanwege hun tepels... een man heeft dit niet en is daar gemakkelijker in... en een man met een topje zou best raar zijn op dit moment omdat we gewent zijn dat mannen met de borst vooruit gaan ;) ook vind ik ook dat vele mannen kleine tepels hebben vrouwen hebben meerdere soorten en maten

Mannen moeten het goede voorbeeld aan vrouwen geven!

Omdat het water dat al doet. Maar de vraag is, waarom doen vrouwen het wel? Het zijn toch de 2 rijzende schoonheden zoals (ik dacht Steinbeck )schreef en die verdienen toch getoond te worden?

De mannelijke tepels worden aan aangelegd in een heel vroeg embryonaal stadium, nog voor de aanleg van geslachtsorganen. De mannelijke tepels hebben geen rol bij de voortplanting ofwel voeding van de nakomelingen en zijn derhalve niet lustopwekkend. Het wel tonen van borsten door de vrouw kan uitnodigend werken op de voortplantingsdrang van de man en dat is niet altijd gewenst. Ook onze cultuur speelt een belangrijke rol. Eenmaal gewend aan blote borsten van een vrouw, valt het niemand meer op. In een aantal landen (bv in Afrika) is het ook voor vrouwen heel gewoon om met blote borsten in het openbaar te vertoeven.

Vrouwen worden helaas nog steeds onderdrukt door mannen. Dat vrouwen hun borsten moeten bedekken is puur om te voorkomen dat mannen daar aanstoot aan geven. Daarom kiezen veel vrouwen voor zonnen met ontblote borsten omdat zij vinden dat dat niks met seks van doen heeft. Daar ben ik het geheel mee eens.

Mannen hebben gewoon geen tieten... KLAAR Toegevoegd na 42 seconden: tenzij ze in de snackbar wonen...

Omdat je dan voor travestiet zult worden aangezien en uit het zwembad worden gegooid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100