wat kan dit wezen?

hallo ik ben een meisje van 26 jaar en ik had een vraagje. ik eet vrij veel gezond en ongezond en ben zover ik weet helemaal gezond. ik val alleen wel af ik sport niet enzo ik raak een kilo per week kwijt en ben 1,75 lang en weeg nu nog maar 53 kilo en woog 62. heb wel hoofdpijn en ben veel duizelig en heb vage buikklachten heb af en toe bloed bij de ontlasting ( vies he bah sorry) en me buik lijkt wel met de dag dikker te worden.
ik heb een dochtertje van 1 jaar en na de bevalling kreeg ik weer een platte buik maar sinds vorige week wordt die steeds dikker.
ik denk niet aan zwangerschap want slik de pil.. ik wordt wel tussendoor ineens ongi dus als ik nog maar 5 dagen de pil heb kan ik ongesteld worden ( dus vervroegd).
sorry als ik het er misschien niet zo goed neer heb gezet haha weet niet hoe ik het anders uit moet leggen.

groetjes sisca

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou, vanwege het bloed bij de ontlasting, een arts raadplegen. Je verliest gewicht, dat betekent dat je spijsvertering niet goed is. En zeker met bloed in de ontlasting kan er iets flink fout zitten in je dikke darm. morgenochtend maar naar de huisarts, dat is echt het beste. Toegevoegd na 1 minuut: Om je vraag te beantwoorden 'wat kan dit wezen' is een lange lijst met hele vervelende aandoeningen. Maar het is van belang dat je snel de arts bezoekt, want hoe sneller er wordt ingegrepen, hoe beter het voor jou (en dus ook voor je dochtertje) is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100