Korstjes eraf krabben of laten zitten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

laten zitten. als het genezen is valt het er vanzelf af, als je ze eraf krabt dan kan je de wond weer open maken en komen er weer bacterien in. Gewoon laten zitten

Je moet een korstje laten zitten. Terwijl je lichaam een korstje vormt (ter bescherming), is je huid aan het herstellen. Tegen de tijd dat het plekje gaat jeuken, is je huid voldoende hersteld en is het korstje niet meer nodig. Het gaat dan vanzelf los zitten. Heb je een korstje op een plek dat veel beweegt en daardoor snel open gaat (bijvoorbeeld op je knie). Houd het korstje dan soepel door er bijvoorbeeld vaseline op te smeren. Zo gaat de plek minder snel weer open en kan het sneller herstellen.

een korst er nooit af krabben het is ter bescherming je kan een korst zien als een natuurlijke pleister zodra de wond genezen is valt deze er vanzelf weer vanaf

Korstje laten zitten. Krab je het er af dan kan er een lidteken overblijven.

neem het alsjeblieft van iemand aan die constant korstjes er af moet krabben.... doe het niet! je houdt er grotere littekens aan over dan nodig is. Dus lekker laten zitten, het geneest dan sneller en de kans op een litteken is kleiner.

laten zitten,hoe irritant het soms ook jeukt,niet aan zitten.wrijf er eventueel over of smeer er uiercreme op.bij constant krabben blijven er lidtekens over en dat is niet zo`n fraai gezicht. succes.

Laten zitten en paar keer per dag even insmeren met Calendula Emulsie, een middeltje op basis van Goudsbloemen, die littekenweefsel tegen gaat en een wondje mooi herstelt... werkt ook bij verbranding en waterpokken e.d.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100