Als een man overlijdt terwijl hij een erectie heeft, blijft deze dan stijf tijdens de dood?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, bloedt zakt altijd naar het laagste punt als een persoon overlijdt. Als je een persoon op zijn rug laat liggen tijdens overlijden en een tijdje daarna op zijn zij draait, zul je zien dat de hele rug rood is. Tijdens een erectie wordt er bloed naar de penis gepompt, maar bij overlijden verdwijnt dit bloed daar dus weer vandaan en zakt naar beneden, dus de erectie verdwijnt op dat moment.

Hooguit tot de crematie.

Ja, daarom moet je heel goed uitkijken op een begraafplaats. Dat je niet struikelt, dus.

Nee. Wat verstijft bij een dode zijn spieren en pezen. Vloeibare bestanddelen zoals bloed vloeien naar het laagste deel. Daar een erectie voor het grootse deel uit bloed bestaat blijft de erectie niet lang boven Jan.

nee lijkstijfheid treed pas na een paar uur. je gaat dus niet jet een stijfe ten onder, hoogstes met een grijns op je gezicht. gr

Nee. Als je aan het sterven bent, zal je lichaam er alles aan doen om in leven te blijven. Dat houdt ook in dat het bloed zoveel mogelijk wordt gepompt naar de vitale organen: hersenen, hart etc). Daarom worden mensen die bv een hartaanval hebben ook zo grauw. Een erectie ontstaat juist doordat er bloed naar de penis wordt gestuurd, zodat deze stijf kan worden. Gaat dat bloed weer weg, dan wordt de penis weer slap. Serieus antwoord, zo op de late avond he?

ja want laatst moest er nog een overleden man van een dame van vrije zeden worden afgehaald met een hele stijve!

Zou je wel willen he, vunzje?! :-)

Wat wel eens gebeurt is dat mannen die zichzelf verhangen gevonden worden met een stijve penis. Vrij macaber natuurlijk, maar de reden is zuiver biologisch; inderdaad zakt het bloed naar lagere delen van je lichaam, dus ook naar euh, dat lagere deel. Echt waar!