Ik Ben sinds de eerste keer maar drie dagen ongesteld kan dat of kan het ook zijn dat ik zwanger ben

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je zwanger bent, wordt je niet ongesteld, dat ben je dan volgens mij ook niet. Wees dus blij dat je ''maar'' 3 dagen ongesteld bent!

Dat is heel normaal. Een vrouw is gemiddeld tussen de 3 en 7 dagen ongesteld. Zeker de eerste keren ben je nog heel onregelmatig. Soms maar twee dagen en soms wel een week. Soms om de 21 dagen en soms om de 31 dagen. Het kan zelfs gebeuren dat je 2 of 3 maanden niet ongesteld wordt. Als je seks hebt gehad en je twijfelt, dan zou ik voor de zekerheid een test doen. Zo niet, dan is er niks om je zorgen om te maken. Mocht je al wel seksueel actief zijn, doe het dan met condoom!!! Om ongeweste zwangerschap te voorkomen, maar zeker ook om SOA's te voorkomen!!

Ja je kunt ook zwanger zijn, tenminste als je sexueel aktief bent. Ook tijdens je zwangerschap kun je lichte tussentijdse bloedingen krijgen vooral in het begin van de zwangerschap.

Bronnen:
http://www.dievanmij.nl/zwangerschap/5-15-...

De enige manier om zeker te zijn: een zwangerschapstest doen.

Aan je vraag te merken twijfel je. Het is heel normaal en komt vaak voor dat je maar 3 dagen ongesteld bent per cyclus (ik wou dat ik dat had). Meestal blijft de ongesteldheid uit bij een zwangerschap, echter.... er zijn uitzonderingen. Als jij zelf een twijfel hebt, doe een test. Ze zijn te krijgen bij bijna iedere drogisterij en dan heb je direct duidelijkheid. Het zou zeer onwaarschijnlijk zijn als je zwanger bent, maar als je er niet gerust op bent neem dan altijd het zekere voor het onzekere

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100