Opgezette klieren, keelpijn, verkouden en snel moe

Al 7 dagen lang. Iemand ervaringen en wat kan je er tegen doen?
Morgen naar de huisarts.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Klinkt als een flinke griep, misschien wel een bijholte-ontsteking erbij. Zou inderdaad na een weekje minder moeten zijn, dus heel slim dat je morgen naar de dokter gaat. Als je je heel slecht voelt, zou ik zelfs niet tot morgen wachten.

Ja, dit kan van alles zijn, van een fikse verkoudheid, griep tot de meest verschrikkelijke ziekten. Morgen maar naar de huisarts.

Lijkt mij een zware griep. Je moet zorgen dat je veel water drinkt en veel vitamine C binnenkrijgt. Je kunt bijvoorbeeld iedere keer sowieso wat citroensap bij je water doen. Wat een erg goed middel is, is Toko Tohlin. Is een olie wat voor heel veel kwaaltjes goed is. Een druppel op de tong, paar druppeltjes op je opgezette klieren, en een paar druppeltjes op je kussen, je slaapt als een roosje. Zet tevens een gepelde ui naast je bed, dan ga jij ook heerlijk slapen en sta je de volgende dag echt een stuk beter op. Sterkte!

Klieren zetten op als ze aan het werk moeten om de afweer te aktiveren. Ga er NIET van uit dat dit maar een griepje (virus infectie dus) zal zijn. Is natuurlijk mogelijk maar opgezette klieren kunnen ook op bacteriologische infectie duiden. Ook kans op zowel een virus als door de daardoor verzwakte weerstand ook nog iets met bacterien. Ga dus in ieder geval naar die huisarts. Dat is de enige die je nu adequate medicijnen kan voorschrijven. ps. Vertrouw nooit een medisch advies op deze site. Per slot kan niemand, ook een arts niet dus, op de paar symptomen die je vermeld een gegarandeerd goed antwoord geven. Vaak zijn daar nl. ook nog laboratorium tests bij nodig.

Ik kan je geen echt antwoord geven, ik heb deze kwalen nu een week of 3 en voel me belabbert. Mijn dochter heeft hetzelfde en we komen er maar niet af. Ben benieuwd wat je dokter zegt, sterkte en beterschap.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100