wat vinden jullie het perfecte cadeau voor iemand die haar rijbewijs heeft behaald?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik kreeg van mijn zus en zwager een gefeliciteerd kaart met aan de ene kant geschreven....de 1e tank diesel krijg je van ons...en aan de andere kant van de kaart zat een briefje van 50 euro geplakt...dat vondt ik zo leuk.... ik vertelde dit aan andere mensen waar er sommige van spontaan met 10 of 20 euro aankwamen,voor de volgende tank diesel.....

een auto

een tomtom-achtig apparaat

Gaat ze ook rijden? Dan een pechhulpkoffertje met startkabels, een veiligheidsvestje, een schroevendraaier enzovoorts.

Een uur rijden in een Ferrari,( misschien een beetje prijzig.)

Een leder mapje om je rijbewijs en kentekenpapieren in te doen. En een lidmaatschap op de ANWB.

een portefeuille waarin het rijbewijs kan worden opgeborgen.

slipcursus

Een cursus banden vervangen.

een anti-slipcursus Toegevoegd na 11 minuten: Als ze een auto heeft: een jerrycan met benzine. een hotelovernachting. een avondje stappen, waarbij zij de bob is ;-) een noodhamer voor de auto.

Een parkeerkaart! Het is zoiets kleins, maar hem vergeten kost al snel 46 euro. Ik was er erg blij mee toen ik hem kreeg! Verder is een 'eerste hulp bij pech' setje ook erg handig.

Wanstaltige geur-dobbelstenen voor aan de achteruitkijkspiegel.

Een hele leuke sleutel hanger die ze aan haar auto sleutel kan hangen. En een sleutelhanger kun je in iedere prijs klasse kopen. van beneden de euro tot zo duur je zelf maar wilt.

een sleuteletui

Een spaarpot in de vorm van een auto zodat ze kan searen voor een echt karretje. Iedere euro is ten slotte een stapje dichterbij. Toegevoegd na 39 seconden: searen moet zijn sparen

zo'n hondje dat schudt met z'n hoofd als je over een hobbel heen gaat.

2 flessen Nitro Injectie?

Een bak / emmer vol met dingen voor de auto, bv schoonmaakspul, anti-vries, ijskrabber , autodrop , spons , etc

Een leuk sleuteletuitje en daar hangt alvast een Sint Christoffel medaille aan, zoals je misschien weet is dat de beschermheilige van automobilisten. Toegevoegd na 2 minuten: Christoffel is eigenlijk de beschermer van reizigers en die hangers zijn in allerlei leuke/uitvoeringen te koop. Google maar eens op internet.

Een (of deels) vergoeding van de kosten van het behalen van het rijbewijs. Of je geeft (indien het hier welom het autorijbewijs gaat) zoals meerderen zeiden een slipcursus, of uiteraard een rijbewijs, nouja nieuwe cursus voor het behalven van het rijbewijs waar je met aanhanger mag rijden. Of een persoonlijker cadeau, maar die kan alleen jij bedenken, omdat wij het desbetreffende persoon (hoogstwaarschijnlijk..) niet kennen.

Een abonnement op de WegenWacht.......?

Ik denk niet een auto, dat klinkt is een beetje ouderwets vind ik, doe iets origineels als een glow in de dark nummerplaat :D en dan nog, noodpakket + anwb lidmaatschap

een pedo-bear tshirt

ik denk aan de €2000,- die ws de cursus gekost heeft terug te geven

een doosje met vervanglampjes voor als der lampen kapot gaan een keer kan ze die gelijk vervangen wel handig om er gereedschap mee te geven voor het geval dat haha

Je hebt van die petjes met ik ben de Bob. In de feestwinkel diverse artikelen met Hoera Rijbewijs, bijvoorbeeld cider of een oorkonde.

Als de auto ouder is dan 2006, HID (XENON) lampenset. Is dan wettelijk toegestaan (wordt zelfs aanbevolen), in een halfuurtje in te bouwen -daar help je als gever bij- en dan heeft ze drie-vijf keer zoveel dimlicht op straat, wettelijk toegestaan (even goed af laten stellen). Ze valt overdag veel beter op en ziet 's nachts ook veel meer. Je verhoogt haar veiligheid daarmee enorm. Is niet duur , afhankelijk van type 70-200 Euro. Tevens spaar je er veel dure gloeilampen mee uit en de lastige lampwissel, HID's gaan heel lang mee. Kies wel kleur 4200-6000K, anders heb je dat verblindende blauwe licht, 6000K is zonlichtkleur en optimaal, goed afgesteld verblindt het NIET!! Vooral in de schemer op provinciale wegen spaart dit levens, mogelijk ook het hare. De auto ziet er ook wat indrukwekkender uit, wat zowel mannen als vrouwen vaak waarderen.

Autospulletjes. Zoals babydoekjes voor in de auto (voor handen etc), prullenbakzakjes, een spons om af te stoffen of schoon te maken (is droog), misschien een liter benzine, water, olie, handleiding voor hoe ze zelf de auto moet maken bij pech, een hangertje voor aan de spiegel, autobankhoezen.

Als een auto te duur is een abonnement op greenwheels.

Bronnen:
http://www.greenwheels.com/

een lekkere tros bananen en raamdroogtrekkertje. Hoe noem je zo,n ding .Een handvat met een stuk ijzer en dan een stuk rubber eraan.

Een Rolls Royce Fantom of een Ferarri Enzo en als dat niet lukt....een ANWB-gevarendriehoek. Toch?

Een auto, maarja, dat is een beetje boven eenieders budget, net als eene navigatiesysteem, en met een wegenkaart kom je niet meer echt voor de dag tegenwoordig. Wat ik zelf wel een leuke vind, enigszins ludiek maar in veel Europese landen sowieso verplicht, is een mooie, complete auto-EHBO-trommel / verbanddoos. Uiteraard voorzien van een leuke kaart, en dat ze/hij hem maar nooit nodig mag hebben..

Een DVD met hoofdlijnen van het programma Blik op de Weg, als daar een DVD van is gemaakt

Beste, In de eerste plaats wens ik aan die persoon proficiat met dit behaalde resultaat !! Het is inderdaad (in deze tijd) geen lachertje om nu een rijbewijs te bekomen, gezien er nu meer verkeer is dan pakweg 10 jaar geleden. de kans op een ongeval is nu zeer reeël geworden. Daarom zou ik opteren voor een bijkomende opleiding defensief rijden of een ant-slipkursus te volgen ! Het zou zelf raadzaam zijn dat minsten 1 jaar iemand regelmatig deze jonge bestuurder(ster) zou coachen in het verkeer, en zo meer verkeersinzicht te ontwikkelen ! Verder zou ik denken aan een kadobon voor een rijstage aangevuld met nuttige accecoires voor de auto (zoals een brandblusser, EHBO- kit, gevaarsdriehoek enz...) Indien je interesse hebt voor defensief rijden, zie de hier toegevoegde links !! Veel sukses, en hou het veilig op de baan Quote van de dag : Indien je rijdt drink niet, indien je drinkt rij dan niet ! Mvg, Karel8158

Ik gaf mijn vriendin een speelgoed auto'tje!

n aansprakelijkheidsverzekering met n bob-sleutelhanger erbij

Een waardebon voor een APK keuring (bij een onafhankelijke keurstation). Je hebt al een keuring vanaf €36 euro.

Benzine.

Je bedoelt haar segway rijbewijs? Dan is een segway een perfect cadeau.

Een bus of treinkaart. Nee serieus, mensen die de eerste maanden rijden veroorzaken meestal de meeste ongelukken. Dus ze kunnen beter gratis reizen, ondertussen ergens afgelegen nog meer rijles nemen en dan pas echt gaan rijden. Veiligheid voor de wereld.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100