hoe kom ik van mijn blubberbuik af?

hoe vaak en veel buikspieroefeningen? weet iemand van buikwandcorrecties af ? andere ideeen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is geen oefening of dieet die alleen op het vet in je buik effect heeft. Zo werkt het lichaam niet. Je lichaam houd gewoon bij zoveel % van het vet stop ik in je bovenarm, zoveel % daar, ect. Als dit wel zo was dat hadden jongens in de pubertijd geen vet in hun rechterarm. :D Dus van buikspieroefeningen krijg je alleen maar steverige buikspieren. Dit kan je buik er strakker uit laten zien, maar het haalt het vet niet weg. Een operatieve correctie lijkt me echt overkill en ongewenst tenzij je echt last van heb. Wat je moet doen is, heel cliche, gewoon gezond eten en regelmatig bewegen. Dan val je vanzelf af. Als je een zware aërobische oefening doet dan heeft dat nog veel meer effect. Want het is wel zo dat je lichaam dus in praktisch alle gevallen eerst het vet onder de huid bij je buik pakt, als het energie nodig heeft.

gewoon goede oefeningen doen en 2 liter water per dag drinken dat reinigt je lichaam kijk eens naar dit filmpje misschien helpt het je bij je oefeningen http://www.youtube.com/watch?v=LcNPQ9xZE_4

Het heeft ook vaak te maken met buikvet. Google daar eens op (buikvet kwijtraken), want de lijst met zoekresultaten is te lang om hier weer te geven.

Buikvet raak je het snelst kwijt door minder 'slechte' koolhydraten te eten. Dus geen witmeelproducten, suikers en alcohol. Meer eiwitten eten en oefeningen doen. Wat ook schijnt te helpen (ik heb er geen ervaring mee) is 1500 mg. vitamine C in combinatie met 400 mg. magnesium per dag. Schijnt een goede buikvetverbrander te zijn. Toegevoegd na 1 dag: Correctie: MNagnesium moet zijn Calcium!

Door elke dag maandenlang allerlei buikspieroefeningen te doen, waarbij alle buikspieren getraind worden. Echt snel lukt dat dus nooit. Dat is ook de grote ellende bij vrouwen die willen afvallen: Armen, benen, heupen en billen: daar zie je nog redelijk snel aan dat je gewicht aan het verliezen bent, maar die ellendige buik!! Veel succes! Discipline!

Buikspieroefeningen helpen alleen om je spieren sterker te maken. Maar daarmee ben je dat vet nog niet kwijt. Bron: eigen ervaring. Je zegt dat het probleem vooral erg is, sinds je een keizersnee hebt gehad. Ik had een collega, die had precies hetzelfde en die heeft in Belgie de rand vet onder haar litteken - wat er met sporten echt niet af ging - laten afzuigen. Pijnlijk en niet goedkoop, maar het schijnt dat liposuctie in Belgie goedkoper kan dan in Nederland.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100