Heeft iemand een tip voor de alergie van mij dochter

Ze is 3 jaar (14 kilo) en heeft van de huisarts al een keer claritine siroop gekregen. Dit is maar 8 weken houdbaar en ik krijg het ook bijna niet erin bij dr, zo vies. Ze is allergisch voor knaagdieren en die zien we maar af en toe (bij familie). Dus eigenlijk zou ik steeds zo'n fles van 9 euro moeten kopen , hopen dat ik het erin krijg en de rest weggooien..

Toegevoegd na 22 minuten:
Ze is zelf dol op beesten. Mijn zus heeft konijnen buiten en ze is er niet weg te houden. Ik had gehoopt op een of ander homeopatisch middeltje..

Weet jij het antwoord?

/2500

als de siroop wel werkt zou ik het door een fruithapje verwerken of door roosvicee of door een beetje roomijs het is maar dat ze de werkzame stoffen binnenkrijgt

Mijn eerste reactie was, laat die familie toch die knaagdieren uit haar buurt houden. Maar het is mogelijk dat ze de allergie overwint, en dat zou wel makkelijker voor haar zijn. Dus ik zou het proberen met, wat iemand anders ook al opperde: in kleine hoeveelheden door dingen te doen die ze lekker vindt (dat spul dan). Toegevoegd na 1 uur: De homeopathie beoogt het bevorderen van het eigen afweersysteem. Het helpt dus nooit a la minute, maar moet langere tijd worden gebruikt. Hieronder een link.

Bronnen:
http://www.mijnhomeopathie.nl/zelfzorg/?s=...

Als je dochter alleen allergisch is voor knaagdieren dan zou ik echt niet , niet met haar, naar die familie gaan die knaagdieren heeft. De gezondheid van je dochter is belangrijker dan het contact met de familie. En als die familie toch heel graag wil dat je komt dan kunnen zij die knaagdieren toch een poos wegzetten, ergens een schuur ofzo, waar je dochter niet hoeft te komen?

Je kunt vragen of ze een peuter-inhaler mag, dat is zo'n lange buis met mondkapje, waar je aan de achterkant het puffertje op vast kunt maken. Maar de beste tip is natuurlijk om haar uit de buurt te houden van knaagdieren.

Een allergie kan een reactie zijn op een voedselintolerantie. Dit is heel moeilijk om erachter te komen, maar er zijn veel dingen mogelijk als alle andere middeltjes niet helpen. Veel allergieen komen voort uit een koemelk-intolerantie. Schrap alle zuivel van koemelk eens enkele weken en wie weet hoe het dan gaat.

Het is er ook in tabletvorm, wellicht langer houdbaar. Even goed fijnmalen (zijn ook apparaatjes voor) en met siroop naar binnen. Vast langer houdbaar.

Bronnen:
http://www.allergiewinkel.nl/product/20931...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100