moet ze hier bang voor zijn?

mijn tante heeft net wat gevoeld alsof de iets knapte in haar hoofd ze kent iemand die dat ook had en die had een hersenbloeding en is de aan overleden en ze is bang dat ze het ook krijgt.
als je iets voelt knappen krijg je vrij wel daarna gelijk klachten van een hersenbloeding of kan dat later ook nog en wat kan het anders wezen?
ze is nog jong 32 jaar.

Toegevoegd na 2 minuten:
ze heeft ook geen klachten verder alleen een beetje druk op het hoofd maar geen hoofdpijn en ze voelt alles geen scheve mond enzo

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja. Als er iets geknapt in haar hoofd moet ze zichzorgen maken. Ze had eigenlijk al bij de huisarts moeten zitten.

Als je een hersenbloeding krijgt, merk je voorzover ik weet meteen de gevolgen. Vaak heb je vooraf erge hoofdpijn of ben je enorm misselijk. Heel goed mogelijk dat sommigen ook knappen voelen, maar dat is mij niet bekend. Wat ik wel weet, is dat mensen die antidepressiva slikken, dikwijls klagen over knapgeluiden in het hoofd. En dan vooral in een periode dat de samenstelling, sterkte / hoeveelheid gewijzigd wordt. Ik heb er persoonlijk geen ervaring mee, maar toen een zusje ging minderen met zo'n medicijn, liep ze steeds met de handen aan het hoofd vanwege dit verschijnsel. Volgens haar psychiater was dit niet raar of verontrustend. Toegevoegd na 1 minuut: Wel zaak om het goed in de gaten te houden lijkt me. En ik ben met Jelle eens dat een bezoekje aan de huisarts geen luxe is hier! Meten is weten.

Wellicht heeft ze een TIA gehad: De bloeddoorstroming van een (groter of kleiner) deel van de hersenen wordt even onderbroken door een niet nader gespecificeerde oorzaak (meestal een stolseltje). Maar aangezien ze geen klachten heeft is er misschien niks aan de hand.

Toch voor de zekerheid maar even langs het ziekenhuis. Om even een hersenfilmpje te laten maken. Dat doet geen pijn. En ze kunnen daar dan op zien...of het iets ernstigs is of niet. Beter maar zeker weten dat het goed is...dan in twijfel en angst te blijven zitten. Heel veel sterkte he.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100